Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen valaki talált már komoly kapcsolatot?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 05:16
1/16 anonim válasza:
Kétszer is.
Az első csak fel évig tartott.
A második tinderes kapcsolatom már másfél éve tart, egy éve együtt is elunk, egymással tervezzük az életünket.
24N
4/16 anonim válasza:
Ismerősöm ismerősének az öccse igen, és azóta is köszönik szépen, együtt vannak. Elmondása szerint „korábban is voltak sikerei: egy háromhetes és egy másfél hónapos komoly kapcsolatot” köszönhet a rózsaszín appnak. Jelenlegi kapcsolata mögött hosszú hónapok kitartó húzogatása-szuperlájkolása áll, így azóta sem törölte le, mert „még egyszer jó szolgálatot tehet”, plusz az előfizetése sem járt le.
5/16 anonim válasza:
Soha nem keresnék Tinderen...Mert ilyen emberek vannak rajta, akik párt találnak, és mégsem törlik magukat.
6/16 anonim válasza:
Ja utolsó, mert a való életben nem azok az emberek fordulnak meg, akik a tinderen is fenn vannak illetve a való életben is mindenki tisztességesen, nyílt lapokkal játszik.
7/16 anonim válasza:
5. Ha az én válaszomra célzol, ironizáltam. Egyébként mennyivel jobb kamubarátságokat fenntartani párkapcsolat mellett, talonozni meg összekacsintgatni a "BARÁT-barátnővel", hogy "majd ha kipárkapcsolatoztuk magunkat, egy kicsit összejárunk dugni"? A tinder nem valami mély, mocskos bugyra a párkeresésnek, hanem ott ugyanazok az emberek vannak fent, akikkel egy levegőt szívsz a mindennapokban: osztály- és csoporttársak, kollégák, ismerősök, CSALÁDTAGOK, vagy akik random elmennek melletted az utcán. Szóval a gerinctelenséghez nem kell tinderezni, csak erre akartam utalni.
8/16 anonim válasza:
A tindert szinte mindenki egyjszakásra használja, ám nem lehetetlen komoly párt találni, főleg ha az ember a céljait tartja szem előtt.
Én is páromat tinderről ismerem, köszönjük nagyon jól megvagyunk, tervezzük a jövőnk, és hálás vagyok, hogy az élet elém sodorta
9/16 anonim válasza:
Húgom. Letöltötte, elment egy randira, és 6 éve együtt vannak.
10/16 anonim válasza:
Nekem több kapcsolatom onnan lett, tesómnak is, ismerőseimnek is, tinderes esküvőn is voltam már, úgyhogy nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!