Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék alkalmi kapcsolatot találni? Tinderen elég passzívak a lányok ilyen téren, a bulikban meg mindenki részeg és nem lehet jutni semmire.
Figyelt kérdés
2021. nov. 17. 18:08
1/19 anonim válasza:
Kökörcsin utca 16. kiéhezett szingli csajok várnak hogy minden idegen aki a közelükbe megy azonnal dugjanak vele - mert még sosem találkoztak olyan pasival aki dugni akar 😂
Ha tudsz csajozni akkor bárhol találsz, ha nem akkor meg sehol - sajna ez a nagy igazság. Szóval akkor marad az, hogy alkalmi helyett inkább kapcsolatra próbálsz rágyúrni (az alkalmi kaland egy "emelt szint" azoknak akik amúgy is tudnak normál kapcsolatra csajozni) és 1001.-ére is próbát teszel míg célba nem érsz.
2/19 anonim válasza:
Tinderen nem passzívak a lányok csak tudni kell használni (igen, még előfizetés nélkül is lehet), a bulikban meg a legkönnyebb felszedni valakit alkalmira.
Igazából bárhol lehet találni (még itt is).
Erre szokták mondani:
"A hiba az Ön készülékében van"
3/19 anonim válasza:
Én már próbáltam szinte az összes netes társkeresőt, de még egy normális bevállalós lánnyal nem találkoztam. Nagyon vissza sem írnak! Hogy lehet így ismerkedni?
4/19 anonim válasza:
#3 a netes partnerkeresőkön minden nőre 200 pasi jut, meg 20 kamuprofil - hát így. Ha mázlid van akkor a 200-ból kiválasztanak, ha nem akkor a másik 199-cel együtt mész a levesbe. Élőben hatékonyabb próbálkozni. A neten akkor tudsz csak csajozni ha már élőben profi szinten megy. Akkor talán rá lehet érezni egyáltalán kinek érdemes írni (és mit), s úgy jó esetben 20-ból egy ha válaszol. Viszont még akkor is ott van, hogy személyes találkozó - ha ott nem tudod lenyűgözni a csajt akkor tökmindegy mit beszéltél meg vele a neten.
5/19 anonim válasza:
2006.-óta társkeresőzök, és azóta egy csaj írt rám hogy bejövök neki, csak idős vagyok hozzá! De ő legalább vette a fáradságot, és írt. A legtöbb nem is válaszol!Így hogy lehet ismerkedni? Nagyon el vannak a nők szállva maguktól! A való életben eddig jobban ment az ismerkedés, de most már az sem igazán! Mi lett a nőkkel? pedig nem vagyok egy utolsó pasi! Nem iszok, nem dohányzok, van 4. szakmám, saját házam autóim, motorom, stb. Elszomorító! 3. voltam
6/19 anonim válasza:
#5 az lett velük, hogy aki szimpátia alapon akar ismerkedni azt nem érdekli a szakmád, a házad, autód, motorod meg az öntömjénezés. Amelyiket igen azzal meg te ne akarj ismerkedni mert csak a pénzre hajt.
7/19 anonim válasza:
6. Akkor ezek szerint törődjek bele, hogy egy nő sem akar megismerni? Mindegy mi miatt is!? Ez vicc! Mindenkinek van egy párja valahol!
8/19 anonim válasza:
#7 senki sem mondta hogy törődj bele, de inkább élőben próbáld. Járj társaságba ismerj meg minél több embert, legyen úgymond baráti köröd, szociális kapcsolatrendszered, hobbi kör, túrakör, sport, koncert, buli bármi jó. S ne elsősorban a dugásra ússz rá. Alkalmazni az tud akinek a normál ismerkedés már flottul megy.
9/19 anonim válasza:
És a modok ezt a kérdést meg engedik?, de marhára érdekes..
10/19 anonim válasza:
Majd a 4x testépítő bajnok megmondja kit hogy kell megdugni! ☝️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!