Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen valóban inkább szexet akarnak a csajok is, vagy több akar komoly kapcsolatot?
Teljesen lényegtelen, hogy az átlag mit keres, úgyis egyénenként kell tisztáznod a célokat a match-eiddel.
Amúgy meg van lehetőség szöveges bemutatkozásra is a Tinderen: ha egyértelműen kiírod az adatlapodra, amit itt is írtál, akkor azok választanak, akiknek ez megfelel. (Nyilván ezzel sokakat kiszűrsz, de legalább nem lesznek felesleges körök.)
Tapasztalat, hogy a lányok vegyesen keresnek. Azt mondják, hogy komoly kapcsolatot keresnek, de szerintem a legtöbb nem zárkózna el egy kis kalandtól, főleg már ebben a korban.
Szóval ha úgy állsz hozzá, hogy szeretnél randizgatni mindenféle emberrel, tuti találsz olyat aki benne lenne egy kis kalandba, de ne azzal kezdj, hogy "nem akarok semmi komolyat"
Azokat a lányok egyből kukába dobják. Még akkor is, ha nem keresnek ők sem, de ha ilyet írsz egyértelműen csak dugni akarsz semmi elkötelezettség nélkül.
"hogy inkább csak szexre jó a tinder. "
Ez így van, de ha 31 évesen ott kell felszedned valakit, nem lehetsz valami nagy játékos.
"A drágalátos feleségem 2 hónapja használta, amikor megismert engem. Egy barátnője ajánlotta neki."
Gondolom az a barátnő is ott találta meg a férjét.
" Semmilyen más társkeresőn nem volt fent amúgy."
Vagy csak nem a saját nevén vagy nem kötötte az orrodra.
" Nem ismered amúgy a lányt, így nincs jogod véleményt alkotni róla."
Semmilyen véleményt nem alkottam pusztán felvilágosítottalak a tinder lényegéről.
" Örülnél te egy ilyen lánynak,"
Akit a baszó appról szedtem fel? Ja, egy patron erejéig aztán viszlát. Aki rá van szorulva a társkeresőre az alapból nem százas.
" de ahogy elnézem csak álmodban fogod megkapni. :D"
Klasszikus sértődött támadás ha nem tetszik valami. Ovi kiscsoport. Gondolom ő volt az első, aki levette a bugyiját így egyből el is vetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!