Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen hogy kell értelmezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen hogy kell értelmezni a komoly kapcsolatot kereső nőket, akik kihívó képeket raknak ki magukról?

Figyelt kérdés

Férfiak akik rendszeresen használjátok a tindert, biztos ti is láttatok már olyasmiket mint én.

Néhány példa, melltartó sincs rajta csak a kezével takarja a melleit, az arca nem is látszik csak a nagyon mély dekoltázs, az ágyban kutyapózban van, banánt "eszik" de többet vesz a szájába mint normális lenne, ott vannak még a basic segges tükörszelfik stb.

Na és egész magas arányban látom azt hogy ezek a lányok a komoly kapcsolatot keresek opciót választották.

Nem tudom ilyenkor mit kéne gondolnom. Most fogadjam el hogy ez a 21. század és ma már kereshet komoly kapcsolatot egy nő úgy is hogy letorkozza a banánt a profilképén? Esetleg véletlen mellékattinott amikor az alkalmi kapcsolatot keresekre akart volna menni?

Szerintetek?

jún. 18. 11:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%

Én pont nem illettelek semmilyen jelzőkkel, veled ellentétben.

Ez viszont sokat elárul rólad.

Az én lécemet meg kár elemezgetni, lassan 10 éve nem aktuális, ahogy a társkereső sem.

(Az itt kommentelők nagy részével ellentétben, ugyebár...)

jún. 18. 14:29
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
#21: Rólad meg pláne mindent elárul, hogy 10 éve nem aktuális, de itt oktatsz másokat, hogy a nők szeretnek szexelni és nem tárgyak, meg hogy bizti nem rájuk vágynak, mert nekik alanyi jogon jár a maga mutogatás. Mert ez vagy dióhéjban te, szánalmas. Eme válaszod csak annyit tesz ehhez még hozzá, hogy csak sértegetni tudsz feljárni ide, nem pedig segítő szándékkal, semmi keresnivalód sincsen itt. Én veled ellentétben adtam értelmes választ erre a kérdésre, mert az enyém volt a negyedik válasz.
jún. 18. 14:41
 23/29 anonim ***** válasza:

Az enyém volt pont eggyel előtted, ha már itt tartunk.

Nem sértegettem senkit. A "te", vagy a kérdező példa volt, írhattam volna a szomszéd Józsikát is, vagy a herceget fehér lovon, általában azt szokták várni.

A magamutogatás 1 dolog. Az ilyet nem venném komolyan. (Ahogy pasikban sem vettem az olyat, aki meztelen felsőtesttel feszít a tükör előtt. Mert olyan hatást kelt, hogy a teste az egyetlen értéke. És ez nem szexre irányul, hanem kb arra, hogy "Jól nézek ki, ennyit tudok beletenni.")

A partnerek száma meg egy másik, ami nincs ráírva senkire, nem öltözködés-függő.

Viszont attól, hogy mondjuk 2-nél, vagy 3-nál több volt, abból sem hűtlenség, sem nemi betegség nem következik.

Kiindulva abból, hogy ez mindkét nemet érinti. Akkor a paliknak sem érné meg azzal hencegni, hány nővel feküdtek le/szexeltek.

(A -val, -vel jelző utal arra, hogy egy másik személlyel folytattak közösen egy tevékenységet, nyelvtanilag sem helyezzük tárgyesetbe egyik felet sem, mert aki úgy fogalmaz, következtetni enged, hogy tárgynak is tekinti a másikat. Emiatt jegyeztem meg az "átment rajta" kifejezést.)

(Egészen addig megvan bennem a segítőszándék, amíg a kérdés valóban az, nem pedig egy rejtett kivetítés, amire a kérdező önigazolást vár. Pl mint a csajok, mikor feltolják ide az 50 kg-os testüket, és megkérdezik, hogy "Szerintetek kövér vagyok?" 🤐)

jún. 18. 15:00
 24/29 anonim ***** válasza:
29%

Ezen besírtam gyerekek és komolyan nekiáll megmagyarázni a kirakott csöcseit... Én komoly kapcsolatot keresek, de (vagy talán pont ezért) az olyan nőket, akik a kamerába csücsörítenek meg a kezükkel rásegítve kiemelik a mellüket, automatikusan balra húzom. Meg állig begombolt ing... Ki beszélt erről? A kettő között vannak átmenetek. Nem kell savanyú kématanár szettben igazolványképpel ismerkedni, de az, hogy olyan képpel akarsz te komoly kapcsolatot keresni, amivel kb. a rosszlányokon hirdethetnél, azért van a kettő között elég nagy különbség!

F

jún. 18. 15:41
 25/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha egy nagy büdös húsos cupákot rágcsálok a fotómon, ami alá kiírom, hogy vegán vagyok, azt sem értenéd?
jún. 18. 16:12
 26/29 anonim ***** válasza:
48%
#24: Ezért kell az ilyet elküldeni ahová való, mert csak veszekedni, meg trollkodni van itt.
jún. 18. 16:15
 27/29 anonim ***** válasza:

"Aki így reklámozza magát, az olyat is kap, amilyet keresett."

Olyat, aki szereti, ha leszopják? És az ilyen férfi rossz?

jún. 18. 16:40
 28/29 anonim ***** válasza:

"Olyat, aki szereti, ha leszopják? És az ilyen férfi rossz?"

Ez így önmagában még egy alkalomhoz is kevés...

jún. 18. 17:32
 29/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszik, az összes férfi ezt keresi, mert egy hangos többség ezt akarja a nőktől (csak az nem jut el a tudatukig, hogy azok nem az értelmes, komoly kapcsolatot kereső férfiak).
jún. 23. 14:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!