Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen komoly kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen komoly kapcsolatot keresők! Nektek melyik az a pont, ahol a másiknak már meg kéne szakítania a további keresgélést, ismerkedést másokkal?

Figyelt kérdés

Szóval mikor van az, hogy ha a pasi/csaj még mindig fent van a Tinderen, jobbra húzogat embereket, rájuk ír, ismerkedik, akkor már kiábrándultok és letesztek róla, vagy akár becsapva érzitek magatokat, mert ha komolyan gondolná, már abba kellett volna hagynia?

Természetesen úgy, hogy a "szabály" saját magatoknál is, belülről jövően, nem kényszerből működik, ti is ugyanabban a szakaszban érzitek úgy, hogy eljött az ideje abbahagyni a keresgélést (mert most csak ez az ember érdekel), mikor már a másiktól is ezt várnátok.

2023. dec. 1. 21:38
A kérdező szavazást indított:
Ha online kialakul a szimpátia és egy jó beszélgetés, onnantól csak egymással ismerkedjünk, mert így fair
Ha az első személyes találkozón vonzódunk egymáshoz, és mindketten várjuk a folytatást, mert onnantól ez randizás, egyfajta kapcsolati előszoba
Néhány randi után, mikor már kapcsolat irányába halad a dolog
Az első csók után, mert onnantól már kapcsolat
Az első szex után, mert onnantól már kapcsolat
Onnantól, hogy kimondjuk, hogy együtt vagyunk
Egyéb (komment)
19 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdés, elvileg pár randi után, de én már egy után is szarul érzem magam miatta
2023. dec. 1. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Tekintve hogy már értek olyan tapasztalatok, hogy valaki annak ellenére vetett véget a randizásunknak, hogy rohadt jó volt a tali és meg is beszéltük a következőt, stb., de aztán közben feltűnt egy ex vagy ilyesmi, így innentől kezdve teljes naivitás lenne azt elvárni, hogy már első tali után, vagy még korábban elköteleződjünk egymás mellett, mivel ugye már konkrétan megtapasztaltam, hogy az még nem jelent semmit
2023. dec. 1. 21:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Ja és amúgy a 4. 5. pont eleve nonszensz, akkortól van kapcsolat, hogy ki van mondva. Ez így tiszta
2023. dec. 1. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Kapcsolati előszobában már nem értem miért lép fel valaki, unatkozásból?
2023. dec. 1. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően a kettest választom és az ok szerintem egyszerű. Nem tudsz behatóbban megismerni valakit ha abszolút megosztod a figyeled több ember között. Ha egyre koncentrálsz, jobban ki tudod szűrni hogy össze illetek-e, tudtok-e minőségi időt együtt tölteni és ezáltal eredményesebben eljutni a legutolsó pontig, hogy hivatalosan együtt vagytok.

Természetesen nem lehet senkit felelősségre vonni, ha az utolsó pontig még másokkal is beszél és találkozik, és én se haragszom ezért, csak nem tartom annyira effektívnak úgy az ismerkedést, legalább is ha komoly kapcsolatról van szó

2023. dec. 2. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!