Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen hogy kell értelmezni a komoly kapcsolatot kereső nőket, akik kihívó képeket raknak ki magukról?
Férfiak akik rendszeresen használjátok a tindert, biztos ti is láttatok már olyasmiket mint én.
Néhány példa, melltartó sincs rajta csak a kezével takarja a melleit, az arca nem is látszik csak a nagyon mély dekoltázs, az ágyban kutyapózban van, banánt "eszik" de többet vesz a szájába mint normális lenne, ott vannak még a basic segges tükörszelfik stb.
Na és egész magas arányban látom azt hogy ezek a lányok a komoly kapcsolatot keresek opciót választották.
Nem tudom ilyenkor mit kéne gondolnom. Most fogadjam el hogy ez a 21. század és ma már kereshet komoly kapcsolatot egy nő úgy is hogy letorkozza a banánt a profilképén? Esetleg véletlen mellékattinott amikor az alkalmi kapcsolatot keresekre akart volna menni?
Szerintetek?
Ha én felmennék tinderre, nyakig gombolt képet tennék fel, és senki normális nem írna rám, de ha 1 talán igen, az hamar lelépne, mikor kiderül, hogy se kézzel, se szájjal nem nyúlok a farkukhoz.
Nem értem, miért rossz az, aki szeret szexelni? Mert én is tudok úgy gondolkozni, hogy a jó lányok nem szexelnek, de akkor nem is szexelek.
11# "senki normális nem írna rám"
Nőként ezt egyedül önmagadnak köszönhetnéd. Több száz match közül nem igaz, hogy nem tudtok szemezgetni. Mi vagyunk azok, akik azért fohászkodunk, hogy legyen már egy normális nő, nektek csak válogatnotok kell. Ha így sem megy, veled van a baj. Felétek lejt a pálya társkeresőn...
"Szerinted olyannal akar mindenki összejönni, aki intelligensnek és hűségesnek tűnik vagy olyannal akin a fél város átment, valszeg nemi betegsége van, idegesítő, beképzelt és buta is?"
A nő nem tàrgy, nem egy zebra, amin átmennek. Szexelni szoktak ők is.
Ha nem, akkor meg az a baj...
Nemi betegséghez nem kell sok partner amúgy.
Szexeltem jópár pasival, de mivel a nagyrészével gumiban, ezektől sose kaptam el semmit. Volt egy elég kellemetlen nemi betegségem, azt pont kapcsolatban kaptam el :S
Azbból, hogy egy nő nem rád (vagy a kérdezőre) vár összezárt lábakkal, erényövben, nem következik, hogy idegesítő, beképzelt és buta.
Nem zárja ki a kettő egymást, de összefüggés nincs.
Szerintem jellemzőbb a "komoly kapcsolatot keresőkre", hogy 1 max 2 randi után szexelnek, aztán csodálkozik ha nem lesz több alkalom :D
Annyit kell csak mondani te is komolyat szeretnél. Mindig beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!