Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nettó 200-300 ezer körül kereső férfi felejtse el manapság azt, hogy nőtársasága lesz?
20
Figyi, elhiszem, csak egy példát hoztam. El tudom azért képzelni, hogy van olyan pozi, ahol keveset fizetnek.
De ha nem, akkor bocsi a tévedésért, nem ez volt a mondandóm lényege.
Ha nyitott szemmel jársz, azért láthatod, hogy ennél valszeg kevesebből élő férfiaknak is van nője. Tehát nem lehetetlen. A kérdés inkább az, hogy:
- te mennyire vagy válogatós a nők terén? oké az a típusú nő, aki a közmunkás Pistivel van? jó neked egy hippibb nő, aki nem jár fodrászhoz, ölelgeti a fákat?
- a kiválasztott akar-e gyereket és más téren megvan-e a háttér? ill. hajlandó lennél otthon maradni a gyerekkel?
- hogy nézel ki? ha emellé meg pohos, burjánzó orrszőrű, kócos hajú egyén is vagy, nem annyira neked lejt a lejtő... de ha sportos, jóképű, akkor bőven van esélyed
Ebből tuti nem lehet kölcsönt felvenni, albérletet se fizetni igazán max valami lukat.
Ez max olyanoknak elég akik otthon laknak szülőkkel és max a számlákba ételbe szállnak bele.
pláne aki gyereket is akar...Én pl. férfi létemre (Nem akarok gyereket) de ha akarnék ennyi nem lenne elég, szeretném akkor ha semmiben nem szenvedne hiányt, nem az lenne h az a 10 gyereki mindent megkaphat enyém meg a felét sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!