Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért vannak ekkora hátrányban a rosszul kereső férfiak, mert a legtöbb férfi szívesen választ messze a rangján alul csak a nő fiatal és szép legyen?
Ismerek nem is egy olyan vezető/senior IT-st aki nettó 1 millió fölött keres, mégis összejöttek ilyen pultossal, cukrásszal, árufeltöltő csajjal, csak mert jól néz ki és fiatal. Egyáltalán nem zavarta őket az akár több mint 5-szörös szorzó a fizetésükben. És ez még mindig nem a legalja kategória, sokan el is tartanának egy nőt cakk-pakk.
Emiatt olyan szívás szarul kereső férfinak lenni a mai világban? Mert a jó csajoknál eleve nincs esélyük, mert azokra lecsapnak a jól kereső pasik. Így már eleve a csúnyább, teltebb, idősebb nőkért versenyezhetnek?
Mucikám! Ronda nőnek meg nagyobb szivas lenni!
Te legalább tudsz kompenzalni pénzel...én nem!
Nő vagyok, RONDA!! külsőre. Egzisztenciára, atlag feletti. Namarmost, mivel nőként az egyetlen értekem egy férfi számara a szépségem(lenne) de mivel nincs, így maradnak a csóró,mamahoteles pasik. A kör bezárult. Ronda nőnek lenni sokkal magyobb szivás, mint csóró pasinak, mert neked legalább van lehetőseged tanulni, fejleszteni magadat.
1
Kezdjük ott hogy a legtöbb pasas nem ronda. A külsejüket az esetleges elhízás rontja le.
2, miért vagy felszínes meg anyagias? Ronda vagy állításod szerint de penzesebb. Miért nem jó neked egy pocakos férfi aki átlag melós? Olyat is találhatsz akit tényleg nem érdekel a te pénzed és esetleg még szeretne is. Miért nem jó? Ez a baj hogy gazdag adoniszt akarsz.
Én vagyok a cakk-pakk, ahogy a kérdező mondja, legalja eltartott nő.
Eddigi kapcsolataimbam/ házasságaimban mindig eltartottak. Amikor nagyon unatkoztam, akkor munkába álltam. Soha egyik férfi se küldött dolgozni vagy kérte volna a fizetésemet 🤷♀️.
Mivel egy nőben az a legfontosabb hogy szép legyen, így tudnak kelet európai hulla csóró gold digger kvak összejönni nagyon gazdag külföldi üzletemberrel
Mi ezen a kerdes?
6
Miért kéne szégyenkeznie?
Nem tartott pisztolyt a fejéhez senki, hogy tartsák el...
Neked ez miért probléma?
Komolyan erdekelne
Én sem látok férfiként semmi kivetnivalót abban ha eltartatja magát egy nő. Ez rá nézve veszélyes dolog, szóval igazából csak szeret veszélyesen élni. Mivel egy nő értéke igen volatilis, a 30-as éveikben úgy elszáll minden vonzerejük mint valami délibáb, és utána már nem biztos hogy lesz aki eltartsa, és akkor mihez kezd a mai világban, nőként, szakmai tapasztalat nélkül egy üres önéletrajzzal? Ilyen megélhetési árak mellett, ilyen munkaerőpiaccal.
Ezért veszélyes manőver a teljes eltarttatás. De ha ő vállalja a rizikót, az ő élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!