Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.
Nem tudom, de a pasik simán összejönnek óvónőkkel is, full nem érdekli őket, mennyit keres a nő, csak tudjon megélni a keresetéből.
Ezzel szemben a nőknek rohadtul fontos, mennyi pénzt keres a pasi. Legyen minél gazdagabb és minél menőbb pozícióban dolgozzon.
Általában ha gyereket vállal egy pár, akkor a nő esik ki évekre a munkából, jórészt a férfi fizetéséből kell kijönnie a családnak.
Én nem akarok gyereket, de ha akarnék akkor én is magasabb fizut várnék el a páromtól, logikusan mert nem akarnánk éhenhalni.
800n-t keresek. Felnőtt emberként majd én eldöntöm, kivel akarok ismerkedni. Mondjuk valakivel, akinek hasonló elképzelései vannak a piacképes szaktudásról, és van esze és akarata az anyagi biztonság felé tartani.
Nem kezel téged senki leprásnak, csak nem veled képzelnek el párkapcsolatot.
A pasiknak nem annyira a nő pénze számít, ellenben a nő fizikai tényezői meg annál inkább. Tőlem aztán mindenki válassza meg saját magának, hogy neki mi fontos egy kapcsolatban, mitől tud felnézni a másikra, vagy akar e egyáltalán felnézni a másikra, vagy valakinek csak a jó segg fontos... :D másnak meg az agy, és életképesség is...
Nekem nem számít, mennyit keres a férfi.
Ha szeretek valakit, nem a pénz számít.
Az, hogy nem akarnak veled összejönni, nem jelenti azt, hogy leprásnak tartanak vagy kerülnek. Csak valaki mondjuk hasonló életszínvonalon levő társat keres vagy ha gyereket vállal, akkor nem száraz kenyéren akarja tartani (hacsak te nem döntesz úgy, hogy te leszel a htb. és ganajozol).
Én alapvetően mondjuk összejönnék egy alacsonyabb keresetű emberrel (én ennél jóval többet keresek) de annak el kell tartania magát a keresetéből, olyan nálam nincs, hogy "jaj, ha szeretsz, akkor veszel nekem ezt meg ezt, hogy tudod nézni, hogy én ilyen meg ilyen cipőben járok, ezt meg azt eszem, amikor te...", meg olyan sem, hogy 2 havi randizgatás után beköltözne a lakásomba. És az életszínvonalamról nem mondanék le, tehát ha nem tudja a saját részét fizetni annyi mondjuk színházi előadásra, utazásra, éttermezésre, múzeumbelépőre, mint amennyit én szeretnék és ki tudok fizetni, akkor még ha 1-2re én is befizetném, akkor képes lenne az adott alacsonyan kereső férfi elfogadni, hogy akkor nem fogok "szolidaritásból" otthon süllyeszteni a kanapét vele, hanem elmegyek nélküle? Volt ilyen párom, akivel nem volt ebből gond, mert nem hisztizett, nem féltékenykedett, sőt támogatott abban, hogy a kemény munkával megkeresett pénzemet olyasmire költsem, ami nekem örömet szerez... de van az a típusú ragacs meg komplexusos férfi, aki kiveri a díszhisztit, ha nélküle mennék el, és elvárná, hogy a saját boldogságomról mondjak le csak azért, hogy vele otthon nézzem a netflixet meg poshadjak, amiért neki nem telik rá.
(az meg más kérdés, hogy azért sajnos tapasztalat, hogy a keveset kereső férfiak többsége sem a saját szintjükön levő, mondjuk trafikos meg általános iskolai tanító néni szintre hajt, hanem a csittifitti marketing szakos egyetemistára, az insta modellre meg a szuperápolt-szupercsinos jobb pozíciójú irodai dolgozókra)
"Ember bmeg, nincs rád írva mennyit keresel. Azért nem akarnak tőled semmit, mert valószínűleg a kisugárzásod is taszító, nem hogy a felfogásod."
Manapság véletlen se ezért lett a top3 első kérdésből az egyik az, hogy mit dolgozol, nem? Ismerkedésnél, nők esetében. De a pofátlanabbja képes egyből ezzel a kérdéssel is nyitni, már a legelején. Aztán persze jön a kényelmes mutogatás hogy csak azért érdekli mert mivel töltöd az idődet. Véletlen se azért, hogy a bértáblából belőjje mi a helyzet, és a megfelelő polcra rakja magánál a delikvenst. Annyira kiszámíthatóak és egyszerűen vagytok... Mint ahogy erre is majd jönni fog az agresszív tagadás és lepontozás.
A másik dolog, volt itt pár hatalmas arcú nő az oldalon is, aki oltogatta a férfiakat hogy aki nem félmillió felett keres, az nem férfi, sőt egy utolsó tróger szar alak. Mindezt ebben az országba, ahol a lakosság egyre nagyobb százaléka már a mélyszegénységbe vegetál. Persze az ilyet nem kell meglátni, az ilyen bicskanyitogató, nagyképű, lenéző kommenteket. Közben még cinkosan össze is kacsintotok ezekkel a nőkkel, hiszen ezek a kommentek se le, hanem pont hogy fel voltak pontozva. Milyen érdekes, nem? Most meg játszani a hülyét, hogy kérdező csak kitalálja, nincs is ilyen a valóságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!