Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.
800 ezres meg másfél milliós fizetésekről zagyváltok lenézően és utálkozva, mintha az lenne az alap. Meg lazán behazudjátok magatoknak is, miközben az eszetek, stílusotok, erkölcsi érzéketek, mindenetek sokkal inkább akkor árulkodik, hogy legjobb esetben ha érettségi megvan, de talán még az sem...
Szoktam dolgozni tényleges gazdagabb, de akár középosztályba tartozó nőknek. Hát nagyon nem ilyenek mint ti! De amúgy is látom sok esetben az undorító kiforgatásokat, már abból se nehéz összerakni, hogy hazudtok és vetítetek mint a vízfolyás. Igazi alja, irigy proli tempó. A szánalom és az undor kerülget az ilyen emberektől.
51
De pont ez az, hogy a netto 800 ezer, nem gazdag! Nem mondom, hogy rossz kereset, de a gazdagtól nagyon messze van. A kérdésemre te sem feleltel, pedig tényleg kivancsi lennék a válaszokra.
Persze hogy nem gazdag, főleg ha árakat, vásárlóértéket nézünk. De 800-al már a középosztályba fog tartozni. Viszont ha a magyar átlagot nézzük, az átlag magyar az nagyon nem a középosztályba tartozik, nálunk el van csúszva az egész. Az átlag már rég szegény vagy nyomorgó rétegbe tartozik, és én is városban élek, de van annyi eszem hogy mégis lássam mi folyik vidéken, ami az ország nagyobbik fele. Plusz a számok, statisztikák, még az elcsalt ksh sikeradatokból is látni, hogy mekkora gáz van, évről évre romolva. A valóság meg főleg igazolja, még csak nem is kell túl sokat lenni emberek között, hogy feltűnjön.
"KSH: az átlag magyar nettó 341 ezret keres havonta"
2024-es adat. Meg mindenféle csalásokkal megspékelve, hogy több legyen mint amennyi, mivel pl a 10 főnél kisebb vállalkozások benne sincsenek, és még sok hasonló, szándékosan torzító hatás.
A valóság meg az, hogy az emberek hatalmas tömege minimálbérre van bejelentve, sok esetben annyit is keres. A 2024-es nettó minimálbér pedig vmi 177 ezer ft. Nem tudom hogy élnek meg, de valószínű nyomorban.
Én felette keresek, mielőtt meg lennék vádolva hogy irigy vagyok. Egyszerűen csak felcsesz a hazugság, nagyképűség, kicsinyesség és anyagiasság, hogy egyeseknek még egy ilyen lecsövesedő országban is ez a legfontosabb, hogy előadják egy anonim fórumon hogy ők mellékesen milliós havi fizetéssel rendelkeznek. És hogy mindenki más szar. Mert sokszor pontosan így nyilvánul meg itt 1-2 nagyképű egyed, van amelyik ki is mondja konkrétan.
Még egy szám, már 2020-ban is a magyarok 30%-a (harmada!) élt létminimum alatt. És az még az inflációs csodaidőszak előtt volt. Szóval azóta sejthetitek.
53
Ez kind igaz....de válasz még mindig nincs.
A "csóró nő" valószínűleg most is a 2. munkahelyén dolgozik és nem én fogok nyilatkozni a helyében! De ha családot szeretne, neki muszáj a gyerekekkel lennie, már csak a gyerek pszichés egészséges fejlődéséért, és kell a férfi minél biztosabb anyagi háttere.
Ha én 800-at keresek, elmondjátok, miért KÖTELEZŐ nekem egy az én fizetésem felét meg nem kereső emberrel összeállnom? Ő nem tanult, neki nem volt fontos, hogy biztos jövedelme legyen, ő elégszik meg ezzel. Nem 20 éves vagyok, amikor tök érthető, ha valakinek még nincs pénze! De 30 fölött azért nagyon el tud menni két különböző irányba két ember, ezt lehet érzékelni és nem muszáj olyan emberrel ismerkedni, aki nem vonzz, tök máshol tartunk az életben, tök máshol vannak a prioritásaink az életben.
"nem muszáj olyan emberrel ismerkedni, aki nem vonzz, tök máshol tartunk az életben, tök máshol vannak a prioritásaink az életben."
Szóval te lényegében a pasi anyagi helyzete alapján döntöd el, hogy mennyire vonzódsz hozzá. Gratulálok ez sokat elmond a rólad...
Nem fog egy manager leállni egy betanított munkással.
De mi ezzel a baj?
Az csak a betanított munkásnak lenne jó, a managernek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!