Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már itt 25-30 felettiek és dolgoznak, és olyan munkahelyen, ahol az idősebbek (50 felettiek) állandóan a gyerekeikről, unkáikról harsognak, milyen érzés állandóan ezt hallgatni, ahol az ő gyerekük a legjobb, a legtöbbet kereső, a legsikeresebb?
Ne legyél már ennyire irigy és besavanyodott. Majd, ha neked is lesz gyereked, akkor remélem te is büszkén fogsz róla mesélni a többieknek.
A legtöbb anyuka büszkélkedik a gyerekével, feltéve, ha van miért büszkének lenni rá.
Nem érdekel mások élete. Csak a sajátom.
Ha nekem megfelel ahogy most élek akkor semmi gond. Ha nem felel meg , akkor teszek azért hogy megváltozzon.
Én munkahelyemen is leginkább 50 feletti nők dolgoznak.
De marhára lesz**arom amikor a gyerekekről meg családról beszélnek.
Nekem nem kell gyerek alapból. Másé meg nem érdekel.
Ezt a megfelelési kenyszert alapbol a media es pedagogia is kivàltja.
Megvan az is adva mikortol kell tudniuk màszni felàllni jàrni megszolalni egy csecsemönek. Kapasbol megy a szànakozàs lesajnàlàs ha vki gyereke kesöbb indul csak el.
Én amugy a munkahelyemen meg csak azt hallom, mikor mire kell penzt kiadnia a szülönek.
Reggel felhivja a gyereke, à vèletlen sem meghato filmbeli jelenetnek lehetünk fültanui, hanem anyuka magyarazza honnan vegyen ki penzt a gyerek otthon reggelire.
Mashol dagi kislanyra eröltetik a vmilyen tàncot viszik öket csoportkent versenyekre es hàt ez is csak pénzen mulik. Fizetgetni a plusz foglalkozasokat olyanoknak akik szerveznek versenyeket is. Ugyanez a nyelvoktatàs.Lovaglàs. Sítàbor.
Gyermekszepsegverseny. Nem az gyöz aki a legszebb hanem akinek legtöbb ismeröse van likolni a gyerekét.
A pénzen es jopofikon kapcsolatokon mulik hogy egy gyerekböl ki/mi lesz.
En azt làtom csak hogy pènzköltés pénzköltés folyamatban a gyerekre.
A gyerek meg a szülöt minösiti amugy.
Aztàn nagy kö esik le mikor több èvtizednyi befektetett munka utan az a gyerek pont nem drogdiler lesz.
Ez tényleg teljesitmeny ha azt vesszük. A szülö teljesitmenye. Ezèrt néz ki az összes ugy mint akin atment egy uthenger. Es folyamat a verseny megy mint a facen.
Teljesen màs vilàg ök, mint te, akinek fiatalon meg kell talàlni még a sajàt utjàt es leküzdeni a sajat nehezsegeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!