Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit reagálnátok/mennyire zavarna ha a legjobb barátnőtök állandóan a pasitokkal beszélne facebookon meg találkozgatni akar vele? 14/L
A legjobb barátnők nem beszélnek fb-n a barátnőjük pasijával.Meg ha téma vanm akkor a barátnővel témázik, éás a pasi max. bekapcsolódik. Legalábbis ez a normális-szerintem.
Ha viszont a legjobb barátnő járt előbb mint te a pasival, és te voltál az aki szétszakította a kapcsolatot, akkor alapjáraton simán kommunikáljanak-ami természetesen rád nem tartozik.
Kedves második. Kicsit nézzél már magadba, mielőtt marhaságokat írsz... Te barbiztál 14 évesen? Nem hinném. Miért ne lehetne kapcsolata 14 évesen? Ez a 21. század. -.-
Kedves kérdező, én rákérdezném a barátnőmnél. Vagy a pasinál. Vagy mindkettőnél. Alapvetően elég féltékeny típus vagyok, eléggé zavarna. De ha tényleg a legjobb barátnőd, tiszteletben tartja szerintem, hogy a pasid a TE pasid.
1. Lehetséges, hogy a legjobb barátnőd, nem is a legjobb barátnőd?
2. A pasid valóban Téged szeret? Akkor miért beszélget a barátnőddel? És miről beszélgetnek? Sokszor és sokáig? A Te pasid még az a pasi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!