Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit reagálnátok/mennyire zavarna ha a legjobb barátnőtök állandóan a pasitokkal beszélne facebookon meg találkozgatni akar vele? 14/L
2. válaszoló: feltételezem, h nem a mai világban nőttél fel, vagyis (ne haragudj érte) öregebb lehetsz jóval, mint ők..! Nem ebben a világban nőttél fel, és nem vagy hozzászokva, h a mai fiatalok nagyon mások már, mint annak idején..a 14 éves korban pasizás már természetes. és ez nem az ő hibájuk!!!nem őket kell tiltani meg ilyenek.
Én régen ezért "szakítottam" a kis barátommal, mert a barátnőm "segíteni" akart a kapcsolatunkon. vagyis, csesztette a fiút, és mivel ő is kicsi volt és nem tudta kezelni a helyzetet, rám haragudott meg, és vége lett. első szerelem.
sok sikert! remélem, neked jobban fog sikerülni, mint nekem
Eddig nem volt jóba a barátnőm meg a pasim. És úgy van hogy a barátnőm ír neki folyton. Kb. 2-3 hete már rájuk szóltam és akkor nem beszélgettek aztán barátnőmmel újra teljesen jóba lettünk és úgy gondolta gondolom hogy megint írogathat neki.
A barátom amúgy 17 éves de teljesen jó a kapcsolatunk meg nincsenek problémáink és nagyon megértő velem és nem akarok állandán féltékeny p*csának tűnni. :/
Közel tíz év eltelt a kérdés kiírása óta. Temérdek idő. A kérdésed feltevésekor Lewis Hamilton mindössze egyszeres világbajnok volt, Vona Gábor, Schiffer András, Mesterházi Attila a politika élvonalában szerepelt, a covidot hírből sem ismertük, az infláció elhanyagolható volt. Te azóta leérettségiztél, talán egyetemet is végeztél, esetleg már dolgozol is.
Megosztod velünk, mi történt azóta? Ha jól számolom, azóta te 23 vagy, az akkori párod 26 éves. Együtt vagy még vele? Milyen a viszonyod az akkori legjobb barátnőddel? Tartjátok még a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!