Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melyik a jó munkahely kereső...

Melyik a jó munkahely kereső oldal?

Figyelt kérdés

aug. 24. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a profession vált be, ott többféle szűrő alapján tudsz keresni a végzettség, hely és fizetés szerint
aug. 24. 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
az összes oldal jó, az azokon hirdetett helyek többsége a kritikán aluli.
aug. 24. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Profession.
aug. 24. 17:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem a proffesionrol soha eletemben nem hivtak be még sehova. Akarhányszor munkám lett vagy a munkaugyibol vagy googlebol lett mikor beirtam városnév állás es elvezetett kulonbozo oldalakra mikor hova.
aug. 24. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Profession az alap

Ha olyan szinten vagy, akkor linkedin és a szakmai szervezeteknek is lehet tematikus oldala,a fóruma.

aug. 24. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Facebook álláskerső csoportok. Ismerősöm pont hirdetett, simán felvett volna, csak addigra pont lett másik munkám.
aug. 25. 01:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nekem nem vált be a profession és ehhez hasonlók.
aug. 25. 01:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Most hogy tapasztalom, ezek inkább adathalász oldalak. Minden adatot elkérnek és irányitanak több másik weboldalakra ahol szintén adatokat kérnek. Nem konkrétan küldik el a jelentkezést a munkaadónak, hanem linkelnek össze vissza. Kamunak tünik a Jooble
aug. 29. 11:06
 9/9 A kérdező kommentje:

A jooble adatvédelmi tájékoztatót érdemes a google fordítóba lefordítani. KIderül abból hogy harmadik félnek is átadják az adatokat és arra semmilyen felelősséget nem vállalnak. A Jooble weboldal tele van ilyen hirdetésekkel amik külső weboldalakra vezetnek. Azokat az információkat már bármire fel tudják használni, tehát adathalászatról van szó.

1. Elfogadás

Azért hoztuk létre ezt az Adatvédelmi szabályzatot (a „Szabályzat”), mert nagyra értékeljük a felhasználók adatainak védelmét. A szabályzat leírja, hogy milyen típusú információkat gyűjthetünk Öntől, vagy amelyeket Ön megadhat a jooble.org (a „Webhely”) elérésekor. A jelen Szabályzat nem vonatkozik harmadik fél által gyűjtött információkra, ideértve az olyan külső webhelyeken keresztül gyűjtött információkat, amelyek a Webhelyre mutató hivatkozásokat tartalmazhatnak, vagy amelyek elérhetők a webhelyről. Kérjük, forduljon közvetlenül minden harmadik félhez, hogy elkerülje a tisztességtelen meglepetéseket és félreértéseket.

aug. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!