A multik azért találták ki Covid után, hogy legyen hibrid rendszer, mert a milliókat kereső főnökök nem bírják ki otthon a feleségüket, és ezért másokat is meg akarnak...megnehezíteni az életüket?
Ha hagyták volna érvényesülni egy az egyben a "homok ofiszt", akkor kiesne egy csomó lépcső - "munka" tekintetében - a munkahelyeken, - azonnal fény derülne arra, hogy valójában mennyi addig "valakire" nincs semmilyen szükség, mert csak jó pénzért túlélni jár(t) be a munkahelyére.
Kéz kezet mos!
Most nem azért mondom, de a "gonosz főnökökök" pont azok akiknek tök mindegy, hogy bent vannak-e vagy sem, mert Covid előtt sem az irodában ültek.
Az viszont nem mindegy, hogy a munkaerő dolgozik a pénzéért, vagy otthon ül és gyakorizik.
Én azt látom, hogy "hómoffiszban" nagyjából soha senki nem volt elérhető, volt olyan munkatársunk aki állítólag "dolgozott", gyakorlatban nem tudtuk mit csinált 1 hónapon át.
Személyesen egy csomó mindent el lehet intézni, pillanatok alatt át lehet beszélni. Átmegyek a szomszéd asztalhoz és kész. Máskor meg írtam e-mailt aztán 2 nap múlva kaptam választ rá cégen belül attól, aki mellettem ülne amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!