Volt/van, hogy valamilyen helyzetbe kerülve rendszeresen kényelmetlenül érzed magad a munkahelyeden?
Már nincs.
Önbizalomépítéssel és határmeghúzással. De ez enblock az élethez kell.
Plusz kinek mi a kényelmetlen helyzet.
Egy nő volt a főnököm, aki szerint a férfiak csak a farkukkal tudnak gondolkozni, nekem ez elég volt hogy fel is mondjak. Amikor ott hagytam a céget, utána 2 hónappal már csak nők dolgoztak a cégnél.
Női főnököt SOHA TÖBBETT!!!!
Én épp most vagyok ilyen helyzetben. Mióta tudják, hogy fel mondtam a kollégák köszönni, beszélni nem hajlandóak de még a munkával kapcsolatos dolgokat sem mondják amit azért jó lenne tudni. Nem vagyunk sokan és mindenki fújól a helyre meg mondogatták hogy ott hagyják. Eleinte szájhúzva mentem be, de el engedtem a dolgot és kifejezetten élvezem az ott eltöltött pár órát amiben ha úgy van hallgatom az élettel való szenvedésüket.
Gondolom nem tetszik hogy én meg tettem azt a lépést amit ők nem mernek. Nem értem nem is szeretném megérteni, az egész viselkedés őket írja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!