Az opel kényelmetlen? Vectra c-m volt 1.9 150
Egyszerűen hosszabbtavon ulhetetlen. Ezért eladtam.
Az új kinézett insignia. Sajnos hosszabtavon nem tudom kiprobalni. 1200 kmen. Pl egy senicbe mentem, merci kisbuszba, kb 800km után szakadt le a derekam. Vectraban 300 után
Mit akarsz megtudni? Leírtad, hogy neked kényelmetlen volt. De mi a kérdés?
Az Insigniát kérdezed, hogy milyen? Szerintem alapból nem rossz. Nagyon sok beállítási, testreszabási lehetőség van. Eleinte a bőrös verziót próbáltam, de nekem az nem tetszett. Csúszkált a fenekem a bőrön és a szivacsa is nekem kemény volt. Nem éreztem kényelmesnek. A szövet szerintem jobb ebből a szempontból.
De! Ezt én éreztem így. Hogy neked mi a kényelmes, azt csak te tudhatod. Nekem pl az akkori H Astrám feláras sport ülése nagyon tetszett, nagyon kényelmes volt. Nagyon jó oldaltartás, szinte körbevett az ülés. Fűthető, combtámasz, gerinctámasz, kartámasz. Magasság, dőlésszög, stb állítási lehetőséggel. De mivel ez a C Vectra kortársa, nem lepődnék meg, ha ugyan arról az ülésről beszélnénk, ami neked viszont ezek szerint nem jött be.
Szóval ez erősen szubjektív, hogy kinek mi a kényelmes. Ne várj rá egzakt választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!