Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az opel kényelmetlen? Vectra...

Az opel kényelmetlen? Vectra c-m volt 1.9 150

Figyelt kérdés

Egyszerűen hosszabbtavon ulhetetlen. Ezért eladtam.

Az új kinézett insignia. Sajnos hosszabtavon nem tudom kiprobalni. 1200 kmen. Pl egy senicbe mentem, merci kisbuszba, kb 800km után szakadt le a derekam. Vectraban 300 után

2019. febr. 17. 18:48
 1/4 Dörmögő ***** válasza:
Mi a konkrét kérdés?
2019. febr. 17. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Mit akarsz megtudni? Leírtad, hogy neked kényelmetlen volt. De mi a kérdés?

Az Insigniát kérdezed, hogy milyen? Szerintem alapból nem rossz. Nagyon sok beállítási, testreszabási lehetőség van. Eleinte a bőrös verziót próbáltam, de nekem az nem tetszett. Csúszkált a fenekem a bőrön és a szivacsa is nekem kemény volt. Nem éreztem kényelmesnek. A szövet szerintem jobb ebből a szempontból.

De! Ezt én éreztem így. Hogy neked mi a kényelmes, azt csak te tudhatod. Nekem pl az akkori H Astrám feláras sport ülése nagyon tetszett, nagyon kényelmes volt. Nagyon jó oldaltartás, szinte körbevett az ülés. Fűthető, combtámasz, gerinctámasz, kartámasz. Magasság, dőlésszög, stb állítási lehetőséggel. De mivel ez a C Vectra kortársa, nem lepődnék meg, ha ugyan arról az ülésről beszélnénk, ami neked viszont ezek szerint nem jött be.

Szóval ez erősen szubjektív, hogy kinek mi a kényelmes. Ne várj rá egzakt választ!

2019. febr. 17. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen. A C Vectra szerintem is nagyon kényelmetlen. A belseje egyáltalán nem otthonos és a dízel motor még hangos is. Insigniával nincs tapasztalatom, szemre kellemesebb a beltere.
2019. febr. 17. 20:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem csoda. 15 év különbség van a két autó megjelenése között.
2019. febr. 17. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!