Mi volt a legkényelmetlenebb szett, amit valaha viselnetek kellett?
Figyelt kérdés
Miért kellett felvennetek?
Milyen ruhadarabokból állt?
Meddig volt rajtatok?
Miért volt kényelmetlen?
19, Lány
2021. jan. 10. 00:32
1/5 anonim válasza:
A szalagavató ruhám mindig le akart csúszni, és a díszítése véresre karmolta a felkarom belsejét.
Életem egyik legkényelmetlenebb estéje volt.
2/5 Metionin válasza:
Szintén szalagavatós / ballagásos ruha. Műszálas matrózblúz ami nem szellőzik és szúr, műszálas egyenszoknya ami alá beszorul a meleg, hozzá az az üvegszálas harisnya amitől mindig viszkettem és a sarkamat véresre törő egyencipő. Vagy 8 órát volt rajtam úgy összesen, életem legrosszabb öltözéke volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Ó, a matrózblúzos ruha pedig tök jó. Én azt szerettem. A harisnya tényleg viszketős tud lenni...
2021. jan. 10. 12:09
4/5 anonim válasza:
Öltöny. Munkához kellett. Mikor még annak idején rendezvénybiztosítással foglalkoztam, egy VIP ügyfél miatt viselni kellett. Egy másik alkalommal pedig a helyszín végett.
A munka alatt és az ingázás során volt rajtam.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!