Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 290 ezer forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.

Figyelt kérdés
dec. 9. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
32%
A nők érzéketlenek, nem is értem azokat a férfiakat, akik képesek ilyen nőkkel együtt élni. A szexet meg lehet másképp is oldani, miért van még szüksége sok férfinak arra, hogy ilyen anyagias, lélektelen nőkkel együtt éljen?...
dec. 9. 19:42
 22/67 anonim ***** válasza:
0%
21 látod ezt én sem értem, azért mert ezek nem férfiak hanem kisfiúk
dec. 9. 20:18
 23/67 anonim ***** válasza:
59%

21

Az miert anyagias, ha a nő nem akar eltartani egy férfit sem?

dec. 9. 21:40
 24/67 anonim ***** válasza:
39%
Nem kell eltartania senkinek senkit, a férfinak sem a nőt és akkor a terhesség se legyen erre indok, ösztönlények ne szüljenek, ennyi.
dec. 9. 22:36
 25/67 anonim ***** válasza:
64%

Az ilyen nyomorult palik 500 éve is egyedül éltek.

Most sem lesz senkijük.

Rinyap.na a 80 %.

Régen eltartottak egy egész családot nem csak az asszonyt.

Most meg rinyálnak ha moziba kell menni.

Bmeg udvaroljunk mi nők nektek?

dec. 9. 23:29
 26/67 anonim ***** válasza:
17%

Nekem jól esne

dec. 9. 23:29
 27/67 anonim ***** válasza:
25%

Régen a nők szót fogadtak, háztartást vezettek. Ma már a férfinak is csinálni kell ezeket.

dec. 9. 23:31
 28/67 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, neked miért kell mindenáron olyan nő, aki pénzéhes?

Csak mert az én baráti körömben egy nő sem ilyen. Nálam párom többet keres, de akárhova megyünk, felezünk. Persze néha meghív egy étterembe vagy kedveskedik valamivel, de ez KIZÁRÓLAG az ő akarata. Nekem jól esik, de SOHA nem vártam el.

Egy barátnőm többet keres a párjánál, majdhogynem ő tartja el, hogy a párja a munkahelyén maradhasson, mert szereti azt csinálni. Egy másik barátnőm ugyanannyit keres kb a párjával, közös kasszán vannak.

Ti miért olyan nőket kerestek, akiknek csak a pénz kell? Hogy aztán jöjjetek ide rinyálni? Én nem is értem, soha meg nem kérdeztem a randipartnereimtől, hogy mennyit keresnek. Ráadásul mindig annak a híve voltam, hogy irányított kérdéseket ne tegyek fel, inkább csak elkezdtünk beszélgetni, aztán közben úgyis megismertük egymást.

Tehát harmadszorra: miért olyan nő kell nektek, aki pénzéhes??

Akkor most jöjjek én is ezzel? Hogy azért mert minden férfinak csak a top műnők kellenek?? Na igen, a kis ribiknek csak a pénz kell, ez tény, a férfival akarják eltartatni magukat. Ha neked az ilyen nők kellenek, akkor lelked rajta, de aztán ne gyere ide sírni, mert mindenki olyat talál, amilyet keres...

dec. 10. 04:42
 29/67 anonim ***** válasza:
43%

Kérdező tényleg keress egy kis igényű nőt.

Vannak!

De azok nem öltöznek csinosan, nincs legyantázva a bajuszuk, meg is őszülnek nem festenek hajat, ápolatlanok.

Na olyat kéne keresned. És kb a takarítók között.

Én vagyonőrként, nőként keresek 420at.

dec. 10. 07:22
 30/67 anonim ***** válasza:
37%

Ráadásul januártól saját vállalkozásom lesz a munka mellett.

Mindenki akar többet, jobbat, mindenki fejlődni akar.

A férjem diplomás,700at keres, plusz vállalkozása is van.

Én már nem tudnám elképzelni magam egy szegény életben, ahol nincs mit ennem.

A gyerekemnek is mindene megvan.

dec. 10. 07:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!