Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 290 ezer forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.

Figyelt kérdés
dec. 9. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
18%

29

Hol dolgozol? Én is vagyonőr vagyok de csak 384 ezret keresek (10 év után) 😡 Ennyit jelent a szakmában ha valakinek pna van a lába közt?

dec. 10. 07:42
 32/67 anonim ***** válasza:
70%

31

Hülye fsz. Ezért kerülnek el titeket is a nők. Gusztustalanok vagytok. Én kva jól kerestem helyszínbiztosítóként is 2016ban. Tanulni kellett volna és lenne nagyobb fizud. Ja, én mellette tanultam ki 2 szakmát.

N

dec. 10. 07:52
 33/67 anonim ***** válasza:
7%

32

Szakács szakmám van + érettségi. Aztán megcsináltam ezt a vagyonőr tanfolyamot és leragadtam benne. Utálok “intézkedni” ezért egy telephelyen vagyok 24-48 ban. Valószínűleg akkor ezért kevesebb az oraberem.

dec. 10. 08:13
 34/67 anonim ***** válasza:
50%

#33 ja, te tudom ki vagy... A nőket lenéző életképtelen incel.

Amúgy kemény, amit írtál a #31-es valaszodban... Nem kicsit tiszteletlen (a hölgy nem a pinájának köszönheti a sikerét, hanem az eszének, de te egyből arra gondoltál, hogy mivel nő, ezért csak az számít, ami a lába között van. Szexista fsz), de nem is csak tiszteletlen... Évekig, sőt, a mai napig a férfiak ugyanabban a munkakörben általában többet keresnek, mint egy nő. És most hirtelen fel vagy háborodva hogy hiába van fszod, nem elég? :D

Undorító, hányinger keltő néhány férfi. Ilyenkor annyira tudom imádni az intelligens férfihaverjaimat :D

dec. 10. 08:40
 35/67 anonim ***** válasza:
19%

Nálunk a férfiak is ennyit keresnek.

Németül, angolul beszélünk és van érettségink.

Mondjuk én egy szakács szakmával inkább Pesten dolgoznék és jól is élnék belőle.

dec. 10. 08:42
 36/67 anonim ***** válasza:
26%

34

Neked az a bajod hogy nincs aki rádöntsön az asztalra és megadja ami jár neked… 🤣

dec. 10. 10:01
 37/67 anonim ***** válasza:
61%

27

Igen! Ha nincs eltartva a nö, akkor a férfinak is csinálni kell. !!

Ugyanis, ha én kiveszem a részem a penzkeresesbol most, a ferfi miert nem akarja kivenni a reszet a hazimunkabol?

dec. 10. 10:09
 38/67 anonim ***** válasza:
27%
Én nem értem el sok mindent, (van egy 1.5 szobás kis lakasom, autóm, hitelem már nincs, és megkeresem ezt a netto 700ezres diplomás átlagot) na most, azert lássuk be, ez nem.sok! Nem nézem le az olyan férfiakat, akik még itt sem tartanak, mint én. De őszinten, aki fele ennyit keres, azzal hogyan fog működni a kapcsolat?
dec. 10. 10:12
 39/67 anonim ***** válasza:
48%

38.hoz!

Komolyan érdekelne a vélemény.

Ugy értem....a mindennapokban. Én elmegyek egyedül nyaralni? Wellneselni? Vagy hogy?

dec. 10. 10:13
 40/67 anonim ***** válasza:
80%

24

Terhesen dplgozzon a nő? Vagy a picicbabamellől járjon el dplgozni? Mikozben mindent megcsinál a hátattasban???

"A mai társadalomnak az egyik fő betegsége, hogy mindenütt kimerült nőket lát az ember. Mert a hagyomány is erős, hogy tisztes nőnek családanyának kell lenni, bevásárolni, főzni, gyereket nevelni, az ágyban is jó partnernek kell lenni, no de a szakmájában is előre kell haladni és karriert csinálni. Ennyi bőrt nem lehet lenyúzni egy emberről."

(Popper Péter)

dec. 10. 10:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!