Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.
29
Hol dolgozol? Én is vagyonőr vagyok de csak 384 ezret keresek (10 év után) 😡 Ennyit jelent a szakmában ha valakinek pna van a lába közt?
31
Hülye fsz. Ezért kerülnek el titeket is a nők. Gusztustalanok vagytok. Én kva jól kerestem helyszínbiztosítóként is 2016ban. Tanulni kellett volna és lenne nagyobb fizud. Ja, én mellette tanultam ki 2 szakmát.
N
32
Szakács szakmám van + érettségi. Aztán megcsináltam ezt a vagyonőr tanfolyamot és leragadtam benne. Utálok “intézkedni” ezért egy telephelyen vagyok 24-48 ban. Valószínűleg akkor ezért kevesebb az oraberem.
#33 ja, te tudom ki vagy... A nőket lenéző életképtelen incel.
Amúgy kemény, amit írtál a #31-es valaszodban... Nem kicsit tiszteletlen (a hölgy nem a pinájának köszönheti a sikerét, hanem az eszének, de te egyből arra gondoltál, hogy mivel nő, ezért csak az számít, ami a lába között van. Szexista fsz), de nem is csak tiszteletlen... Évekig, sőt, a mai napig a férfiak ugyanabban a munkakörben általában többet keresnek, mint egy nő. És most hirtelen fel vagy háborodva hogy hiába van fszod, nem elég? :D
Undorító, hányinger keltő néhány férfi. Ilyenkor annyira tudom imádni az intelligens férfihaverjaimat :D
Nálunk a férfiak is ennyit keresnek.
Németül, angolul beszélünk és van érettségink.
Mondjuk én egy szakács szakmával inkább Pesten dolgoznék és jól is élnék belőle.
34
Neked az a bajod hogy nincs aki rádöntsön az asztalra és megadja ami jár neked… 🤣
27
Igen! Ha nincs eltartva a nö, akkor a férfinak is csinálni kell. !!
Ugyanis, ha én kiveszem a részem a penzkeresesbol most, a ferfi miert nem akarja kivenni a reszet a hazimunkabol?
38.hoz!
Komolyan érdekelne a vélemény.
Ugy értem....a mindennapokban. Én elmegyek egyedül nyaralni? Wellneselni? Vagy hogy?
24
Terhesen dplgozzon a nő? Vagy a picicbabamellől járjon el dplgozni? Mikozben mindent megcsinál a hátattasban???
"A mai társadalomnak az egyik fő betegsége, hogy mindenütt kimerült nőket lát az ember. Mert a hagyomány is erős, hogy tisztes nőnek családanyának kell lenni, bevásárolni, főzni, gyereket nevelni, az ágyban is jó partnernek kell lenni, no de a szakmájában is előre kell haladni és karriert csinálni. Ennyi bőrt nem lehet lenyúzni egy emberről."
(Popper Péter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!