Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 290 ezer forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.

Figyelt kérdés
dec. 9. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
37%

56

Ki mondta hogy neked kötelező? És miért érzel késztetést hogy ilyen kérdések alá oda írd ezt a magadhoz hasonlító példával?

Xy Jakab fickók nem is a te anyagi biztonságos nőket keresik. Hanem a hétköznapi átlag nőket (azok között is akad csinos). De itt a gyakorin te és a hozzád hasonló felhasználók leálltok veszekedni a “betanított munkásokkal” még pedig hogy csak 2 esélyük van;

1, tovább tanulni a meló mellett. 20 diploma meg nyelvvizsga után majd jól fognak keresni

2, fogadjàk el a ronda, kövér , Cé embereket . 5 gyerekkel különböző apákkal.

3, nyilván tudjàtok az elsőre nem hajlandóak, a másodikat nem fogadjak el. Így az egész szöveg arra megy ki hogy lehet kötöszködi az átlagos férfiakkal. 💁

dec. 12. 09:59
 62/67 anonim ***** válasza:
56%

Ha már gyakori és a valóság. Ha nem a felnőtt párkapcsolatokba kell épp flexelni valami csodaélettel, akkor csak megjegyezném hogy én legalább 10 nővel beszélgettem itt privátban már minimum. És hogy kicsit átlagoljak, ezek legalább fele olyan volt, aki otthon lakott és nem dolgozott! Tehát 0 ft bevétel, és nem, nem azért mert egyetemista, bár olyan is akadt 1-2 aki továbbtanult épp. A többiek meg nagyrészt mindenféle magyar átlagbéres 3 műszakos helyen, meg volt olyan aki ilyen helynek az egyel elitebb verziójában, meg akadt olyan is aki teljesen mást csinált, csak nem akarok fix foglalkozásokat leírni, inkább átlagbérsávokat. Meg volt pár irodalista is. Na most azt kell mondanom, azok a nők gyakoriról akik dolgoztak, a legjobban kereső réteg talán fejenként azt a 400 max 500 ezres fizetést érhette el, max 2 ember. A többiek a műszakokkal 2-300 körül lehettek, ha átlag ilyen munkakörből indulok ki. Én nem turkáltam senki zsebébe szóval nem kérdeztem fizetést, csak az átlag bértáblából indulok ki. Meg nyilván nem az volt az első kérdésem se, hogy mit dolgozol :) Ja és akkor az átlagot még lehúzza az is, hogy kb a fele abszolút semmit nem dolgozott, csak otthon várta a csodát, vagy nem tudom mit.

Ha már a magyar realitások.

dec. 12. 12:06
 63/67 anonim ***** válasza:
66%
61: itt az a probléma, hogy nem az átlagkeresetű nőkhöz szól a kérdés sokszor, hanem minden nőhöz. És minden nő el van mondva hülyének, amiért nem elég neki egy PÁRKAPCSOLATHOZ a vonzalom, meg hogy az életben partner nem feltétlen talál egy alacsonyabb keresetűben. Én pl. az voltam, aki leírtam, hogy nálam még lenne esélye, amennyiben miután még hajlandó vagyok a szórakozásban néha az ő részét is fizetni, de ha nekem többre van szükségem, akkor hagyjon érzelmi manipuláció és hiszti nélkül elmenni egyedül vagy barátnőkkel. De ezt is lepontozzák, mintha az lenne az érték, hogy vki összejöjjön egy szegény férfival és mindenről is mondjon le.
dec. 12. 13:31
 64/67 anonim ***** válasza:
40%

A lepontozást nem érdemes személyesre venni, itt sokszor még a teljesen jó, segítő válaszokat is lepontozzák random, ha 1-2 ember épp magára veszi. Egyébként erősen túlzás hogy mindenki, mert én pl csomó esetben elhiszem amikor 1-1 olyan nő mondja be a magasabb bért, akin látom hogy valószínű így is lehet. De olyan is akad, amikor full egyértelmű hogy vetít a sokmilliós fizetéssel, csak hergelni próbál, meg nagyképűsködni, közben látszik hogy egy utolsó primitív frusztrált senki. A másik probléma, sokszor ezek az emberek szólják le az átlagos keresetűeket, gyűlölködnek rájuk és általánosítanak, hogy pl nem férfiak, sőt lúzerek. Na most ha ilyen nők vannak itt, akkor ezek után szerintem nem meglepő, ha pár ember le fogja pontozni a minimálisan is hasonló, de mondjuk valóban átlagnál jobban kereső kommenteket is.

Alapból meg azt mondanám, mindenki keresgéljen a saját szintjén. Csak ez manapság úgy tolódott el, hogy már az utolsó kis betanított gyári munkás vagy műkörmös is sokszor gazdag, diplomás férfire vágyik. Rosszabb esetben még úgy is van vele hogy az neki jár, és a többi selejt, és akkor hangoztatja lépten nyomon. Na ez is k*rva nagy probléma pl! Régen a normális nők az ilyen hülye nőket lenézték, manapság meg adják alájuk a lovat, meg állnak be melléjük kántálni, hogy aktuálisan épp miért is szarok a férfiak.

dec. 12. 13:41
 65/67 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó igazad van,bár szerintem meg legyenek egy jövedelmi szinten. HA én el akarok menni Japánba akkor mkst fizessem neki,vagy ne menjek miatta vagy hallgassam a rimánkodását a faszinak hogy mennyit keres.Én hétvégente tanultam..Sokat..Nem meccset néztem..Hozzáteszem a focib.zi faszikat utálom..
dec. 12. 13:41
 66/67 anonim ***** válasza:
0%

61 - nem kell semmit se tenniük az ég világon! Csak a semmittevés mellett fogadják el, hogy minden nő el fogja dönteni, hogy kivel akar ismerkedni, és kivel nem! Ne várják a sült galambot, ne verjék az asztalt a semmire fel, hanem akkor lehet egyedül lenni.

62 - egy igényesebb, átlagnál intellektuálisan jobban teljesítő nő nem is fog senkinek válaszolni a gyakorin egy anonim megkeresésre. vajmi kevés esély van rá, hogy bármi felemelő kisüljön belőle.

64 - és az miért probléma a pasiknak, hogy a szerintük egyszerű nők is "jó, gazdag pasit" akarnak? nyilván ha senkinek nem kellenek, majd koppannak, és vagy lejjebb fogják adni az igényeiket, vagy egyedül maradnak. Akkor a nőknek is: lehetnek ők is egyedül, ha nem egyezik a kínálatuk a kereslettel. De most akkor vagy mégsem olyan nagyok az igényeik, van aki teljesíti, vagy nekik még így is jobb egyedül lenni, mint hogy... talán nem akarnak egy iskolázatlan, csóró bunkó házi cselédjei lenni, talán a nőket nem hajtja annyira a napi betevő szex, és a 21 szd-ban egyre inkább megengedhetik maguknak az élmény megélését, hogy egyedül jobb, mint olyan emberrel, aki nem vonzz. Ezt a pasik is megtehetik amúgy. De miért is kapálóznak olyan nők után, akiket lenéznek, mert ház csúnya rossz igényeik vannak?

dec. 12. 19:40
 67/67 anonim ***** válasza:
0%

Az a baj hogy mivel a legtöbb pasi félremegy, cselédet akar tartani, gyerekes, élősködő, és még keveset is keres, de a legszebb nőket akarja mégis megdgni,ennek fényében a nők már alaposabban szűrnek.

Van aki akkor is kéne ha keveset keres, és van aki akkor sem ha milliárdos lenne.

dec. 12. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!