Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nettó 290 ezer forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nettó 290 ezer forintot kereső férfit miért kerülnek a nők mint valami leprást? Manapság egyre több embernek nincs is munkahelye.

Figyelt kérdés
dec. 9. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
25%

Dógozól? MIT dógozól? Aztán mennyit keresel??

De a lényeg, hogy kicsit sem anyagias, szarrágó, és haszonleső az átlag magyar. Itt mindenki a másik zsebébe turkál, más országban ez hatalmas tiszteletlenség, és nem is teszik. A nők egy része meg végképp nem azt lesi, hogy csak olyannal álljon össze, akinek nála jóval több van. Itt úgy anyagias mindenki, és úgy veri magát a pénzére, hogy közben átlag harmada vagy negyede a bér, mint egy normális eu országban lol. De közben a magyar a legnagyobb úr, aki büszke, aki meghívja a fél kocsmát ha fizunap van, aztán zabálja a májkrémes kenyeret hó végén, meg kér kölcsön mindenkitől fizuig, haljak meg tesó, megadom!

Itt nálunk mindenki hatalmas úr, meg mindenki hatalmas dáma. Közben meg...

dec. 10. 10:19
 42/67 anonim ***** válasza:
44%
Nincs kedvem nyomorogni. Egy héten költök ennyit.
dec. 10. 10:29
 43/67 anonim ***** válasza:
81%

#36 újabb szexista megnyilvánulás: egy nőnek csak az lehet a baja, hogy nincs megb.szva rendesen.

Szerintem itt inkább azzal van a baj, hogy neked nincs kit megb.szni rendesen :) de míg én találok erre a célra mindig valakit, te soha nem fogsz senkit :)

dec. 10. 11:04
 44/67 anonim ***** válasza:
59%

Azért sokat elárul az itteni nőkről, hogy nem a levegőbe nézik a pasit ha szerintük szegény hanem egyenesen gyülőlik és megalázzák emiatt.

Ha valóban levegőnek néznék őket akkor nem reagálnának a válaszaikra még a hisztikre sem.

dec. 10. 19:55
 45/67 anonim ***** válasza:
23%

44

A hisztire annyiba reagalunk, hogy kikérjük magunknak, hogy lenézünk emiatt bárkit is! Csak simán nem kezdünk szegény pasival, mert a legtöbben nem éreznénk magunkat nőnek!

dec. 10. 20:05
 46/67 anonim ***** válasza:
25%

Mennyi felszínes, pénzéhes, rosszindulatú nő firkál ide!

Brr...

A taknyom többet ér nálatok.

dec. 11. 00:04
 47/67 anonim ***** válasza:
40%
46!Ne haragudj de ott ahol egy pasi neto 290-et keres ott mit nézzek fel rá..Nagy eséllyel baszott tanulni..Diplomás nő vagyok 7 számjegyű keresettel..Mit tudnék kezdeni egy olyan pasival akinek sosem voltak nagyobb életcéljai??
dec. 11. 00:21
 48/67 anonim ***** válasza:
18%

47

Ez engem is érdekelne. Nagyon komolyan! De senkitol nem kapom vákaszt, csak a fikzast, meg a goldiggerezest... holott, pont h én nem akarok eltartani senkit

dec. 11. 07:51
 49/67 anonim ***** válasza:
18%

De ha nem akarod eltartani a palit meg moziba meghívni, étterembe, színházba, nyaralni, akkor te leszel az aranyásó.

Rengeteg élősködő pali van sajnos.

Exem is a szülei nyakán élt 50 évesen, apja főzött rá.

Mégis azzal bacogatott hogy nekem biztos gazdag pasi kell.

Nem.

Nem kell gazdag, csak önellátó, felnőtt férfi legyen, akit nem nekem kell támogatnom anyagilag.

dec. 11. 10:43
 50/67 anonim ***** válasza:
48%

47

Nagyra vagytok magatokkal mert luk van a lábatok között.

Sok nagyképű, ostoba idióta.

dec. 11. 11:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!