Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem furcsa ez a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?

Figyelt kérdés

Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.

Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.

Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.

Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.

Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?

2020. aug. 26. 23:56
 81/91 anonim ***** válasza:
63%
#80: De, a felnőttoktatás is az oktatási rendszer keretein belül zajlik, csak immáron a felnőtteket képeznek át/tovább.
2020. aug. 29. 18:09
 82/91 anonim ***** válasza:
42%

#73 Tőlem származik az arrogáns mondat. Én is tanultam pszichológiát, angol irodalomból diplomáztam ugyan, jungi szempontból elemeztem regényeket. De ezt most hagyjuk, csak arra reagálnék, hogy amit te arroganciának tartasz, az egyszerűen az, hogy az ember megnézi a forrást, ahonnan tájékozódik.

Tudom, hogy mindezeket Almási Kitti is tanulta, én őt továbbra sem szólom le, de attól, hogy ő ezt tanulta, nekem még nem szaktekintély, és amit mond az nem szentírás, hanem csak egy vélemény. Más pszichológus máshogy vélekedik. Felesleges nem szakembereknek ölre menni valamiért ami nem tény hanem vélemény, ráadásul valaki másé.

Viszont azzal, hogy engem learrogánsbarmoztál sikerült jól figyelmen kívül hagyni a mondandóm lényegét, illetve a kérdés a lényegét.

2020. aug. 29. 18:12
 83/91 anonim ***** válasza:
44%

"De bármelyik ott tanító tanár el tudja mondani a lényeget egy átlagos intelligenciájú, laikus embernek."

Mármint hogy valóban képes átadni az adott dolog lényegét = eszenciáját? Veszteség nélkül?

2020. aug. 29. 18:13
 84/91 anonim ***** válasza:
53%
#83: Igen, a lényegét át lehet adni, legyen szó egy rakéta működéséről, egy betegségről, műtétről, vagy a már említett vallásról. Ez annyit jelent, hogy nagy vonalakban meg lehet ismertetni az adott témát úgy, hogy egy laikus is megértse. Aztán ha jobban érdeklődik a téma iránt, akkor majd beleássa magát és megismeri mélyebben is.
2020. aug. 29. 18:32
 85/91 anonim ***** válasza:
53%

"Aztán ha jobban érdeklődik a téma iránt, akkor majd beleássa magát és megismeri mélyebben is."

Az esetek 90%-ában ez nem fog megtörténni.

2020. aug. 29. 18:36
 86/91 anonim ***** válasza:
53%
Nyilván nem, de már akkor is többet fog tudni az adott témáról, mint előtte.
2020. aug. 29. 18:46
 87/91 anonim ***** válasza:
28%

#82: Mondjál akkor kérlek egy olyan pszichológust, aki pedig mást mond, kérlek. Állításod rengeteg ilyen pszichológus van, akkor biztos nem esik nehezedre konktrétumokban beszélni ahelyett, hogy ködösítve érvelsz.

Egyébként hagy találjam ki, ha Almási Kitti a videóban, amit linkeltem, azt mondta volna, hogy a férfiak tehehtnek erről a jelenségről, és a nők ártatlanok, akkor biztos vagyok benne, hogy szentírásnak vennéd.

Ha Almási Kitti nem elég, hagy linkeljek még egy videót:

https://www.youtube.com/watch?v=U55IkxBGaQM

Tudom, ő se lesz elég jó, de veletek ellentétben én konkrét érveket fogalmazok meg.

2020. aug. 29. 19:55
 88/91 anonim ***** válasza:
23%
Szent Csernus, hahaha!
2020. aug. 29. 20:01
 89/91 anonim ***** válasza:
0%
Gyerekek! Meddig akartok még itt vitázni? Lezárnátok kérlek?
2020. aug. 29. 20:24
 90/91 anonim ***** válasza:
42%
#87 Egy szóval nem mondtam, hogy ez a férfiak hibája, én azért már túljutottam azon a szinten, hogy egy jelenséget úgy értékeljek, hogy különböző csoportokat hibáztassak azért mert a világ változik. De látom, itt ez a szint.
2020. aug. 29. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!