Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?
Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.
Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.
Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.
Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.
Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?
Úristen, itt mennyi szánalomra méltó "erős nő" van, akik azonban egy szakember véleményére csak egy olyan "erős érvvel" tudnak felhozakodni, hogy "agyhalott", csak mert nem egyezik a véleményével.
Két dolog lehet: elfogadhatod, hogy a nő és a férfi ösztönszinten miképp működik és ha ennek élsz, boldog leszel, vagy pedig "igazad lesz" és boldogtalanul otthon a macskáddal a kanapén szidhatod a másik nemet, hogy "jajj ezek a bunkó férfiak, nincsen sehol egy normális férfi! Azért nincs palim, mert erős nő vagyok és tőlem tartanak!".
Amúgy a NŐ nem gyenge, hanem gyengéd, hatalmas különbség.
“Úristen, egy szakember olyat mondott, ami megcáfolta az én látásmódomat,gyorsan agyhalottozzuk le, mert akkor újra nekem lesz igazam”
Szánalom
Én nem agyhalottaztam le Almási Kittit, meg sem néztem a videót, mert nem érdekel. Nálam a pszichológia Jungnál kezdődik, és szakkönyveket jelent, nem a celeb pszichológusok általi könnyen emészthető előadásokat.
Én a kérdező kérdésére reagáltam már korábban. Nem érdekel, mit mond egy darab szakember, mert harminc másik meg mást mond. Egy intelligens felnőtt ember, ha meghallgat vagy elolvas valamit, amit egy szakember írt, akkor egyet ért vagy nem ért egyet, megfogalmazza a véleményét. Lehet hogy bizonyos részeivel egyet ért, más részekkel meg nem. Illetve rengeteg jelenséget megnézhetünk több oldalról is. Attól, hogy Almási Kitti mondta, még nem szentírás.
A kérdező alap felvetése az volt, hogy miért szeretnek a nők áldozat szerepben lenni és miért nem vállalják a felelősséget. És azt a magyarázatot nem igazán érti meg, hogy attól még vállalom a felelősséget az életemért, hogy tudom, hogy sok területen a férfiak felé lejt a pálya. Persze, hogy ismerkedés területén felém lejt de azt ugye nem igazán használom ki. Aki ezt megfogalmazza, azonnal femináci, pedig valljuk be, vannak területek az életben amikor ez így van. És ha ezt leírod, azt mondják, hogy áldozat szerepbe teszed magad. Holott csak megfogalmazol egy evidenciát. Ettől még nem hibáztatom a férfiakat semmiért, a magam sorsát, életét én építettem fel.
Vicces, hogy az egész átment az "erős nők" szidásába, amikor a kérdező pont ezt hiányolja, hogy a nők miért nem erősek és vállalják a felelősséget. Ő az erős nőket vádolja azzal, hogy nem erősek és hazudnak mert ők mást tapasztaltak az életben és ezt megfogalmazzák. Lehet itt Almási Kittivel takarózi, de valójában a kérdező meg sem érti azt, hogy mit jelent egy vitában véleményt kifejezni és tapasztalatot megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!