Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?
Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.
Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.
Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.
Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.
Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?
#49: A diploma a nőknek fontosabb mint a férfiaknak, ezért ők jobban tesznek érte. Már generációk óta kimutatták itthon és külföldön is, hogy a lányok iskolai eredményei jobbak mint a fiúké. Ezt egyesek hibásan úgy értelmezik, hogy "túlszárnyalták" őket, holott ez nem igaz. A tanulmányok és a megszerzett papírok csak az érem egyik oldala, a másik, hogy mennyire tudja majd ezeket hasznosítani az életben.
Általánosságban(!!!) a fiúk gyakorlatiasabbak, míg a lányok jobbak az elméletek bemagolásában. Az oktatási rendszerünk ez utóbbin alapszik és ezért ez az eredmény. A diplomák döntő többségének megszerzéséhez is magolás (és ehhez kitartás) kell, amiben a lányok a jobbak. Ellenben sok férfi az őt érdeklő dolgot autodidakta módon sajátítja el (ma már ehhez óriási segítség a net is), nem megy el miatta suliba, ha csak nem feltétlen szükséges. Aztán ebből jön az, amikor pl. a mérnöki diplomával rendelkező nőket "megeszik" a középvezetők, sőt akár egy jól képzett szakmunkás is, mert az ő tudásuk nem csupán elméleti. Van saját tapasztalatuk és nem csak valami táblázatból kinyert számok alapján hoznak meg döntéseket, amik papíron működnek, a valóságban már ritkábban.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy felesleges a nőknek a diploma, csak azt, hogy nincs itt semmiféle túlszárnyalás, inkább csak kiegészítés. Ez akár jól is elsülhet, feltéve ha nem a rivalizálás megy a két oldal között "de nekem diplomám van..." vs. "én meg értek hozzá a gyakorlatban" alapon.
"egy átlagos férfi manapság baromira nem tart el 4 gyerekét egyedül és nem vesz házat, hagyjuk már, Pesten egy ház 100 millió Ft,"...
Nekem Dunakeszin van, most kaptam lakhatásit, 120milla és átlagosnak tartom magam, de a nyomorultaknak semmi sem elég. jah és 3-4 gyerek is simán menne, emellett 190cm magas, 20 éves sport múltal pofázok itt. De semmi sem elég, csak ha pofánvered a férgesét, két lábon járó semmire kellő követelőzőgépek.
előző vagyok,
"A tanulmányok és a megszerzett papírok csak az érem egyik oldala, a másik, hogy mennyire tudja majd ezeket hasznosítani az életben."
Aha, szín 5ös volt általánosban egyik osztálytárs nőm, ő most a mekibe pultos, nekem meg 120milla... Pedig én tróger voltam. Ennyit a papírokról.
53-as vagyok, tudod aki mer az nyer.
Veszel 1 lakást időben 27-ért 16milla hitellel. 30évre a törlesztője 80körül volt. Ezt eladod 37-ért 1 év múlva, és építkezel, ott már több hitellel, jó helyen, jókor. Majd azt is eladod +20al drágábban mint a kivitelezési költség, majd veszel egy újépítésű 3 szobás lakást hitel nélkül a 13. kerületben! Élsz benne 0.5-1 évet, +5-6al drágábban azt is eladod. Az induló 10millás tőkémből 50lett, most 90be állt meg az új ház hitellel, de ahogy nézem keszin 110 alatt ilyet nem kapsz. Szóval így csinálja a magam fajta. Jah és természetesen mellette 2-3 helyre dolgozom programozóként, és több vállalkozásom van. A semmire kellő újjalmutogató otthonülő agyhalottak, akik nem mernek felvenni 2ft kölcsönt, mert jajj milesz, csak várja h oldja meg vki helyette, nah annak nem lesz semmije. Igaz én nem járok szigetre, lszarom a lányokat, az igényeiket, és nem görcsölök miért nyomorultak. Felőlem ott pusztulnak ahol vannak. Van párom, viszem is erre arra, de ő főz, most takarít, és nem szájkaratés, betegfejű követelőző némber, ezért ki ki ruccanok Velencébe, Horvátba, erre arra. Jól döntöttem, nem otthon ültem, nem kergettem a semmirekellőket és legfőképp nem akartam megfelelni ilyeneknek. Ennyi a titok. Ha kell kép teszek fel, de úgyse hiszitek el, mert könyebb újjal mutogatni, hazudsz... Pedig nem, ezt meglehet csinálni Magyarországon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!