Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás társkeresési hozzáállás ez egy férfi részéről?
Én még soha egy nőtől sem hallotam, hogy fontos lenne neki a férfi ajkának teltsége.
Nekem sem fontos. Szerintem azt sem tudnám megmondani, hogy mondjuk egy hírességnek, aki bejö nekem milyen ajka van...egyszerűen nem ezt figyelem.
33n
Hát ha ez így megy, akkor én is csak olyat kereshetnék akit nem zavar az átlagnál nagyobb orr, a vékony szemek és a karikatúraszerű orcák.
De mivel tudom, hogy senkinek, ezért nem is nagyon keresek, nem kell a kudarcélmény.
De visszatérve rád, ne ezzel indítsd, mert így leírva nem hangzik jól. Meg mindenkinek mást jelent. Majd élőben kiderül, hogy bejössz-e neki. Ha az adott nő szereti Max Verstappent akkor jobb az esélyed.
Az a helyzet hogy aki szerelmes lesz beléd, nem a szád vastagságával lesz elfoglalva, hanem az összképet nézi majd.
Ez tapasztalat.
Én meg akkor keresek egy 162-168 centi közötti, 42-48 kilós vékony, jómellű, széparcú, szociális, empatikus lányt.
Szerintem kimondva pontosan ugyanannyi erre az esély, mint a teltajkú pasast keresőkre.
7-es, tehát 1 elvárás egy férfi felé = 6 elvárás egy nő felé?
(Aki még 160 cm felett sem lehet 50 kg.......)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!