Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kikosarazás, elutasítás: ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikosarazás, elutasítás: ha egy pasit elutasít egy lány attól még mindig többet tett, hogy legyen nője, mint ha oda sem mert volna menni és udvarolni. Szerintetek milyen hozzáállás?

Figyelt kérdés

Szóval ha odamész a csajhoz még mindig jobb mintha félve eloldalogsz.

Ha kikosaraz, akkor mondhatod hogy te megtettél sok mindent.

És nem kell szembeköpnöd magad hogy gyáván eloldalogtál.

Lehet hogy kiadtad magad, meg hülyét csináltál magadból, meg az érzelmeidből, de vállaltad magad bátor voltál, stb.

2015. júl. 9. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:

normális

én nőként is kezdeményeztem, bár azt tapasztaltam ha jeleket küldtem inkább bejött mintha megmondtam őszintén hogy tetszik nekem

2015. júl. 9. 13:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, koma, erre mondja a Nyilasi Tibi a Sport1-en, hogy lövésből lesz a gól. Van olyan, hogy 10x kapura lősz, mégis 0-0 lesz a meccs, de olyan is van, hogy egész meccsen 1x találsz kaput, és mégis te vagy a nagy király.

Lásd a görögök Eb győzelmét 2004-ben.

2015. júl. 9. 13:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát igen. Csak az állandó nyomulás szájtépés. Én mindig oda mentem. Bátorságban nem volt hiány. De csak elutasítást kaptam még. Mint ahogy írta itt hozzászóló. Még nem fújták le a meccset. Sok védő rúg fel. De felállok és megyek. Bevehetetlen az a kapu. De a meccsben is úgy érzem nem sok az esély. Ők 11-en vannak és én egyedül. Igen emelt fővel elmegy az ember ha nem sikerül mert vállaltam nem voltam gyáva. Amikor egyedül marad az ember és újra átéled a megalázást meg az elutasító szavakat, na abba belegörnyed az ember. Csak más ne lássa...
2015. júl. 9. 14:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is azt vallom, hogy próbálkozni kell, mert akkor az ember legalább mindent megtett. Lassan 1000 azonnali visszautasításon vagyok túl a külsőm miatt, hiszen alacsony vagyok és ocsmány, de annyira, hogy a lányok még csak szóba sem állnak velem. De nem adom fel. Próbálkozom. Annak ellenére, hogy a külsőm miatt minden lány azonnal vissza fog utasítani, hiszen alacsony vagyok és ocsmány.
2015. júl. 9. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki mer, az előbb-utóbb nyer

Aki nem mer, az soha nem fog nyerni

2015. júl. 9. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!