Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a viselkedés/hozzáállás mit jelent egy 40 éves férfinál 1 hónap után?
3x randiztunk,beszélgetünk többet élőben,facebook-on,de még nem mond semmit,hogy összejövünk-e vagy sem,még azt mondja,ismerkedünk tovább.
Mivel már szeretkeztünk többször is,ebben nagyon passzolunk,meg egyébként is jól megértjük egymást,csak félek,hogy őt zavarja az,hogy 13 évvel fiatalabb vagyok nála.
Viszont már tervezi,hogy együtt töltünk egy éjszakát nála,hogy reggel együtt ébredjünk,és én is mondtam neki,hogy jöjjön el hozzám,főzök neki,beszélgetünk,és örült neki.
Ha még nem mond semmi konkrétat így lassan 1 hónap után,ezek jó jelek,nem?
Van esély rá,hogy összejöjjünk,ugye?
Szerintem őt nem zavarja, hogy 13 évvel fiatalabb vagy, de téged lehet, hogy zavarni fog a feleség és a két gyerek.
Szóval a fene tudja, mi van ilyenkor.
Nincs feleség és gyerek,csak volt feleség és 2 gyerek,már 5 éve elvált.
1 hónapja ismerkedünk,2 hétre volt az első randi,és 2 hétben a 3 randi.
Nagyon rossz a munkarendünk,nem passzolnak a műszakok,ezért ilyen kevés a randi,meg a 60 km távolság köztünk,de mindenképp mindketten akarjuk jelen állás szerint.
Tetszik,ahogy tervezget,hogy mikor találkozunk,meg hogy lesz. :)
Nagyon bízom benne,hogy sikerül. :)
De ráéreztem erre a 2 gyerek témára XD
Persze, amúgy van esély rá, hogy összejöjjetek.
Lehet, hogy nincs feleség, de gyerek van. Tőlük nem vált el, úgyhogy ne legyenek illúzióid.
Mindenesetre az természetes, hogy időt szán a megismerésedre, ilyen ritka találkozási lehetőség mellett pedig érthető, hogy nem mond még semmit. Ha viszont már szeretkeztetek többször, és a továbbiakban is csak ezeket tervezgetni, akkor én pont nem jó jelnek venném, te csak szabadidőprogram vagy, amikor éppen társaságra vágyik.
A fene tudja!
Azért egy válás után ennyi idősen már óvatosabb az ember, nem erőlteti amit nem kell, esélyes, hogy nem gondolkodik nagyon előre és csak úgy van, hogy amíg jó, addig csinálja. Elfojtás is lehet egy újabb kudarctól való félelem miatt. Viszont ha meg már többször szexeltetek, akkor lényegében ő megkapta amit akart.
Szerintem kérdezz rá, hogy hogyan álltok, mik a tervei veled. Azért ha nagyon bejössz neki és akar valamit, akkor azt érezned kellene. Az eltérő munkarend, a nehezen egyeztethető randik, a távolság okozhat gondot és ennyi idősen már simán benne van az, hogy nem mozgat meg minden követ, nem erőltet valamit, ami vesződséggel jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!