Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintek debil ez a hozzáállás, vagy csak maga a viselkedés?
Megismerkedtem egy nagyon kedves, nagyon tetszetős srácot(akkor nem volt barátnője). Közben kibékült az exével(3 évig voltak együtt). Azt mondja nagyon megkedvelt, és velem is szeretné tartani a kapcsolatot, összejárogatni, szexelni , ha úgy esik. Azt mondtam neki nem bánom, próbáljuk meg. Kiváncsi is vagyok mi lenne ebből, mivel azt mondja, lehet képes lenne értem elhagyni a másik lányt.Valamiért hiszek neki, mivel az ahogyan bánik velem, nem csak szexkapcsolatra vall... Ismerem a fellépő rizikót, sőt félek, hogy én leszek aki sérülni fog lelkileg, mivel nem vagyok az az érzéstelen "szexeljünk azt kész"-es tipus. Ergó nagyon kedvelem, ezért is lennék képes belemenni mindebbe.
Szerintetek hülye vagyok? Tuti sokan lehurrogtok.... de csak őszintén , neki az igazságosztásnak :P Van/volt valaki hasonló helyzetben? Vagy csak én vagyok ennyire peches? :(
ha akarsz tőle valamit, akkor ne engedd, hogy megdugjon.. ha kapcsolatot nem akarsz vele, akkor nyugodtan:)
.. de akkor lehülyézlek:D
1. Volt. Szar helyzet. Nekem is volt. Mondjuk én nem hitegettem a szeretőm. Ő tudta, hogy ő a második. De már a barátnőm sem szerettem (sem sex sem volt) és ő sem engem. Szóval kölcsönös volt a megcsalás csak arról nem tudott, hogy nekem is van más.Ez a vége fele volt.
2.Ismerek egy csajt(25) aki ugyanígy van van egy csávója akinek van rendes barátnője aki az élettársa közös hitel stb, de attól még ő is befekszik az ágyába.
Szerintem 2 dologba gondolj bele.
1.Mi lenne ha te lennél a barátnője és téged csalna mással és HA te leszel a nője mi a garancia, hogy nem fogja ugyan ezt tenni mint a mostanival. Jah a szava... Az sokat ér.
2.Du ha már veled megvolt a dolog még haza megy és ott is megvan... Mert miért ne? Vagy azt a f*szt kapod be ami előtte 1 órával még másban volt.
Ezek-után gondold át még egyszer a dolgot.
Voltam én is gyerek, de hülye sohasem. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!