Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így?
Sziasztok!
Eléggé vonzódom (érzelmileg inkább, de fizikailag is valamelyest) egy férfihez, aki néha picit furcsán viselkedik. 100%, hogy nem tudja, hogyan tekintek rá, legalábbis konkrétan biztosan nem, annyit tudhat, hogy kedvelem. Ő is kedvel engem, ez teljesen magától értetődő, viszont előfordul, hogy úgy viselkedik, mintha zavarban lenne, mindig nagyon megörül nekem, ha észrevesz, és nem is olyan velem, mint más körülöttünk lévőnkkel. De nem tudom, hogy ez pusztán a szimpátia miatt van-e vagy esetleg más is közrejátszik. Nem tudom eldönteni, konkrétan hogyan tekint rám...
Munkahelyről ismerem egyébként, sajnos felettesem, szóval semmit nem akarok tőle nyilván, csak érdekelne, hogy szerintetek mitől ilyen. Ha valaki rám ír privátban, szívesen írok konkrétabb példákat (amúgy is szívesen beszélnék erről valakivel, aki megpróbálna segíteni). :)
Előre is köszi a válaszokat/esetleges privát üzeneteket! A "trollkodásokat" légyszi mellőzzétek!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!