Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé vonzódom (érzelmileg inkább, de fizikailag is valamelyest) egy férfihez, aki néha picit furcsán viselkedik. 100%, hogy nem tudja, hogyan tekintek rá, legalábbis konkrétan biztosan nem, annyit tudhat, hogy kedvelem. Ő is kedvel engem, ez teljesen magától értetődő, viszont előfordul, hogy úgy viselkedik, mintha zavarban lenne, mindig nagyon megörül nekem, ha észrevesz, és nem is olyan velem, mint más körülöttünk lévőnkkel. De nem tudom, hogy ez pusztán a szimpátia miatt van-e vagy esetleg más is közrejátszik. Nem tudom eldönteni, konkrétan hogyan tekint rám...

Munkahelyről ismerem egyébként, sajnos felettesem, szóval semmit nem akarok tőle nyilván, csak érdekelne, hogy szerintetek mitől ilyen. Ha valaki rám ír privátban, szívesen írok konkrétabb példákat (amúgy is szívesen beszélnék erről valakivel, aki megpróbálna segíteni). :)

Előre is köszi a válaszokat/esetleges privát üzeneteket! A "trollkodásokat" légyszi mellőzzétek!

23/L

2016. okt. 14. 09:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg akar dugni ha hagyod akkor meg is fog... semmi többet ne kombinálj bele
2016. okt. 14. 09:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy gyakran keresi a társaságom, szeret velem beszélni. Viszont családos is, így nyilván végképp NEM akarok tőle semmit!!!
2016. okt. 14. 09:32
 3/5 A kérdező kommentje:
#1: Biztos, hogy nem akar, mert szereti a családját!! És ha azt akarná, már rég közeledhetett volna olyan formában is, de soha nem tesz ilyen utalásokat!
2016. okt. 14. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:
47%
Egy férfi mindig örül, ha új csaj van a közelében. Kipróbálhatja a csáberejét, érezheti magában az új erőt, hogy képes lenne rá. Nem akar semmit, remekül megvan a feleségével, de boldoggá teszi a tudat, hogy nincs még leírva, ér még valamit a húspiacon.
2016. okt. 15. 11:37
 5/5 A kérdező kommentje:
De soha nem olyan értelemben közeledik, hogy abból azt érezhesse, még "kelendő" lenne. És én se adok számára olyan jeleket. Ide nem szeretnék konkrét példákat leírni, csak privátban maximum.
2016. okt. 16. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!