Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért viselkedik így velem a fiú?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem a fiú?

Figyelt kérdés

Ma találkozni akart velem a fiú, de ma egy volt gimis barátommal találkozom, aki két hétig nálam fog lakni, és aki gyermekkori legjobb barátom. Ebből hatalmas vita lett, mert így nem találkozhatunk majd sokáig, és a fejemhez vágta, hogy biztos lesz szex is (pedig nem).

Holnap viszont még ráértem volna, és megkérdeztem, hogy a holnap jó lenne-e neki, de mondta, hogy holnap már nem jó neki, mert már mással találkozik, akitől komolyat akar, és hogy minek találkozzunk már ennyi időre. Ennyit értem neki? Még az ismerkedési fázisban voltunk,és nyilván hagyni fogom ezt a fiút, csak arra vagyok kíváncsi, hogy miért viselkedik így velem, és talán az ő korosztályából erre jobban tudjátok a választ.

L/19 F/23

2016. júl. 17. 13:19
 1/3 anonim ***** válasza:
azért mert köcsög, és valószínűleg csak meg akar fektetni
2016. júl. 17. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
Mert bunkó! És megmondta, hogy a másiktól komolyat akar! Vagyis tőled csak alkalmi szexet. Ne bánkódj miatta!
2016. júl. 17. 13:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én véleményem az, hogy megijedt attól h nálad lakik a legjobb barátod és emiatt más felé megy inkább, mert látja nálad nem lehet sikere. Azt meg valószínűleg azért mondta h mástól akar komolyat h lásd nem tudod csak úgy dobni mint a macskát....mert nélküled is megvan.
2016. júl. 17. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!