Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért viselkedik így, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így, mikor még csak 3-szor találkoztunk?

Figyelt kérdés
21 èves làny vagyok, megismerkedtem egy sràccal, akiben lehet megtalaltam azt, akit mindig is kerestem.3-szor talalkoztunk, de mar olyan, mintha ezer eve ismernem. Az utolso randin nehany csok is elcsattant. VISZONT. Most elutazot 1 hetre Amerikaba, es nagyon furcsa nekem, hogy egyfolytaban keres. Mindig ir facebookon, es csak ma 5szor hivott fel, pedig meg csak tegnap ment el. Gondolom, hogy en is nagyon szimpatikus vagyok neki es eloszor orultem a torodesenek, de ez kezd kicsit sok lenni. Semmi izgalmat nem hagy, hogy izgatottan varjam, mikor ir mar, mert egyfolytaban ir. Ennyire unatkozik New Yorkban? Vagy esetleg csak szexet akar es igy nem erdekli, ha tulzasokba esik? Mar mondta, hogy ajandekot is vett nekem (hozzateszem eleg dragat), pedig egy hete ismerjuk egymast. Mivel erdemeltem ezt ki? Nem ertem! Mit jelent ez a viselkedes? Mi a celja? Ennek orulnom kellene, vagy hatso szandek all mogotte? Koszonom a valaszokat!

2015. dec. 18. 22:20
 1/6 anonim ***** válasza:

szia,

könnyen előfordulhat, hogy magányos kint, és hiányzol neki.

másrészről megértem, hogy ez zavaró viselkedés, és sok férfinek nem esik le, szinte biztos, hogy nem a szexről van szó, egyszerűen elvesztette a fejét miattad.

szerintem mindenképpen mondd meg neki, hogy neked is nagyon szimpatikus, de szükséged van valamennyi privát térre, ne csüngjön állandóan a nyakadon, mert neked ez nem fekszik, legalábbis nem így 1 hét után. ugyanezt megmondhatod az ajándékkal kapcsolatban, hogy ennyi idő után, kellemetlenül érezed magad, ha drága ajándékokkal halmoz el, és nem szükséged.

2015. dec. 18. 22:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszt! Fèlek, hogy az ajàndèkkal csak le akar kenyerezni, hogy àgyba vigyen! Mikor mondtam, hogy igazan nem kellett volna, az volt a valasz viccesen, hogy majd ledolgozod. Tudom, hogy viccel, de mi van, ha tenyleg csak ez a celja?? A szex?
2015. dec. 18. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Belédzúgott. :) az első mindent jól írt. 👍
2015. dec. 18. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem a szex a célja nyugi. :) El ment a kicsi esze miattad.
2015. dec. 18. 22:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Remélem igazatok van! : )
2015. dec. 18. 23:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Elmondom mi van. Nagyon szimpatikus vagy neki. És most, hogy el kellett utaznia aggódik, hogy e miatt elveszít. Hiszen, mivel nagyon tetszel neki, azt gondolja, hogy naponta öt férfi jelentkezik nálad, hogy elcsábítson, és ezért ő onnan tartja a frontot.

Képzeld magad fordított helyzetbe, megismerkedsz a világ leghelyesebb srácával, és el kell utaznod, tudod, hogy a nagyon helyes srácoknak nagyon sok lehetőségük van a közelükben, de te messze vagy, mit teszel?

Szóval, ha szimpatikus Neked, akkor fogadd el ezt a helyzetet, és várd meg azt, amíg találkoztok. Ha sok Neked, válaszolgass neki mérsékelten, de ne vedd el a kedvét.

Arra koncentrálj, hogy milyen az, amikor személyesen együtt vagytok, ez a lényeg.

2015. dec. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!