Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom egyik haverja?
Már 5 hónapja ismerem a mostani páromat, "hivatalosan" 2 hónapja vagyunk együtt. Nos, birom a haverjait, nagyon jól el vagyok velük, de az egyik nagyon csúnyán viselkedik velem. Ilyeneket mond nekem, hogy "minden lukadat betömte már /a barátom/?" Meg hogy nem fáradok el hamar szex közben? (célozgat a plusz kilóimra, ami úgy 6-7 lehet... ennyi súlyfelesleggel még tudok azért mozogni) Meg hogy jó, hogy ilyen alacsony vagyok, mert legalább állva le tudom sz...ni a barátomat. Hogy lehet ilyen bunkó és tapintatlan? Egyszer hallottam (ők nem tudták, hogy a közelben vagyok) hogy ilyen megjegyzéseket tesz a haverja a barátomnak, hogy "nagy kofferba jó pakolni, de nem szégyen cipelni?" (homokóra alkatom van, husos a fenekem, a mellem, de feszes a testem, mert edzek sokat), meg hogy "a lógó mellek közé jó betenni a f_szt?"... (igen, a mellem sajnos nem a legfeszesebb, azon nem tudok dolgozni :/) Párom ilyenkor diplomatikusan válaszolgatott valamit, ami vicces, de azért lehetett érezni benne a hűvösséget.
Meg elég gáz, hogy leégetem a pasimat csak azért, mert nem vagyok magas és vékony. Rákérdeztem a páromnál, és azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert csak féltékeny, de majd ő leállítja, ha nem bír magával.
Lehet, hogy ez a gond? Mert már nem egyszer rajta kaptam ezt a havert, hogy "úgy" bámul, és ezt nem csak én mondom, hanem más is. Mielőtt összejöttem a párommal, volt, hogy nem egyszer csak úgy random fogdosta a fenekem és a mellem, jóformán már féltem tőle. Ezt nem mondtam el a páromnak, de gondoltam rá, hogy megteszem, hogy erre hogy reagál. (volt már, hogy a párom nekiment ennek a havernak, szóval nem akarok feszültséget megint)
De ha féltékeny, akkor miért tesz ilyen degradáló megjegyzéseket az alkatomra? Annyira rosszul esik, hogy a páromnak is mondja! Egyre jobban szégyellem, hogy nem vagyok szép, még szerencse, hogy a barátom mindig biztosít ennek elenkezőjéről. :)
Most akkor féltékeny, vagy simán bunkó?
Tulajdonképpen nem ő barátkozik vele, hanem benne van ebben a baráti körben...
Barátom azért fogja vissza magát, mert már egyszer összeverekedtek (akkor is a haver volt a hibás, mindenki szerint) és valahogy úgy jött ki, hogy eltört ennek a havernak a karja. NEm tudom, rosszul esett vagy ilyesmi.
Ezért a barátomnak kicsit bűntudata van, és jobban visszafogja magát, de mindenkivel. Ja, félreértések elkerülése végett: nőkkel persze nem ilyen, őket nem bántja soha. Velem végtelenül gyengéd.
Ezeket a hülye megjegyzéseit már nehezem viselem el. Ha féltékeny, ha nem, rettentően bánt. :/ De ha megmondom a pasimnak, hogy nekem is beszólogat (mert ezt nem tudja), meg fogdosott elég durván régebben, akkor szerintem megint verekedés lesz a vége, én meg ezt nem akarom. :/
Agyfäszt fogok mindjárt kapni!
Ha kicsit is nőnek érzed magad és nem r.bancnak, küld már el a 3,14csába ezt a -és a kérdésedre a válasz- tapló korcsot!
Ne türd már el!A jó Istenke áldjon meg!
Eltört a karja!? Néha ezzel szokott járni! A taplo vállalta amikor bunyoztak. Innentől érthetetlen a barátod pipogyasága! Alibinek tűnik a magyarázata.
Én simán arcon taposnám -.-
Te meg jó nagy ökör vagy, ha hagyod, hogy fogdosson, vagy élvezed, ha nyúlkálnak Hozzád?
Mert nekem az eddig leírtak alapján nem ez jött le.
Szóval nyugodtan vágd orrba, meg a pasidat is, ha ennyire "diplomatikus".
Ha nem érzed jól magadat vele, nyugodtan ad a tudtára, ahogy Ő is a "nemtetszését". Ne hagyd magad!
Meg azért arra is gondolj csillagvirág, hogy ha a barátjával szemben nem véd meg, akkor egy vadidegennel szemben se fog -.-
24/N
Ez a srác egy igazi undorító ganéj. Egy kangörcsös, fogyatékos tapló. Tuti féltékeny a boldogságotokra. A párod pedig lehetne férfi. Nem csak fizikálisan lehet az ilyesmit helyretenni.
Beszéld meg pároddal mindenképpen hogy állítsa le. Ha nem akarod, ne mondd el hogy fogdosott (bár én felvilágosítanám hogy miféle haverok vannak a társaságában), de jelezd mindenképpen hogy küldje a helyére a srácot.
Ha ezt nem teszi meg akkor ordítsd le te magad a pasit fejét. Megérdemelné hogy kioszd.
Köszi a válaszokat.
Igazából barátomról ez lepereg, annyira semmibe veszi a srácot.
Nem, nem élveztem, mikor fogdosott, csak én nem vagyok olyan beállítottságú, hogy bárkit is megüssek, de természetesen ellöktem magamtól.
De ez igaz, már többen mondták, hogy mondj el a páromnak, hogy a haverja hogy bámul. Még fiúk is mondták, hogy már jóformán csorog a nyála, és legszívesebben ők megütnék már. :/ szóval szerintem féltékeny is, meg bunkó perverz is.
Szerintem beszélek a párommal, elmondom, hogy nekem is beszólogat, meg bámul, és hogy régebben durván fogdosott. Szerintem ezt már ő sem fogja tolerálni.
Hát, elmondtam neki. Baromira felhúzta magát. Azt már alig mertem elmondani, hogy régen fogdosott is. De végül azt is elmondtam. Persze leordította a fejem, hogy miért nem mondtam el neki ezeket már rég... mondta, hogy ő azért nem foglalkozott ezzel a sráccal, mert tudta, hogy szándékosan bosszantani akarja barátomat, mert féltékeny. És hogy neki "csak" annyit mondott, amit én is hallottam. Azt tudta, hogy bejövök ennek a srácnak, de azt nem tudta, hogy így bámul. Persze, mert barátom jelenlétében mindig visszafogta magát.
Barátom most tiszta ideg, meg én is feszült vagyok, hogy msot mi lesz.
Már ne haragudj, de a barátod a legnagyobb csicska ebben a storyban. Most üvöltötte le a fejed? Miért nem a s*eggarcú haverjával emberkedik? Én dobnám ezt a pasit...
Ha férfi lennék, lenne egy barátnőm, AKIT SZERETEK, és akárki ócsárolná nekem a páromat, úgy szétszedném, hogy nem térne észhez. Szóban legalább... Istenem de gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!