Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a párom egyik haverja?
Már 5 hónapja ismerem a mostani páromat, "hivatalosan" 2 hónapja vagyunk együtt. Nos, birom a haverjait, nagyon jól el vagyok velük, de az egyik nagyon csúnyán viselkedik velem. Ilyeneket mond nekem, hogy "minden lukadat betömte már /a barátom/?" Meg hogy nem fáradok el hamar szex közben? (célozgat a plusz kilóimra, ami úgy 6-7 lehet... ennyi súlyfelesleggel még tudok azért mozogni) Meg hogy jó, hogy ilyen alacsony vagyok, mert legalább állva le tudom sz...ni a barátomat. Hogy lehet ilyen bunkó és tapintatlan? Egyszer hallottam (ők nem tudták, hogy a közelben vagyok) hogy ilyen megjegyzéseket tesz a haverja a barátomnak, hogy "nagy kofferba jó pakolni, de nem szégyen cipelni?" (homokóra alkatom van, husos a fenekem, a mellem, de feszes a testem, mert edzek sokat), meg hogy "a lógó mellek közé jó betenni a f_szt?"... (igen, a mellem sajnos nem a legfeszesebb, azon nem tudok dolgozni :/) Párom ilyenkor diplomatikusan válaszolgatott valamit, ami vicces, de azért lehetett érezni benne a hűvösséget.
Meg elég gáz, hogy leégetem a pasimat csak azért, mert nem vagyok magas és vékony. Rákérdeztem a páromnál, és azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, mert csak féltékeny, de majd ő leállítja, ha nem bír magával.
Lehet, hogy ez a gond? Mert már nem egyszer rajta kaptam ezt a havert, hogy "úgy" bámul, és ezt nem csak én mondom, hanem más is. Mielőtt összejöttem a párommal, volt, hogy nem egyszer csak úgy random fogdosta a fenekem és a mellem, jóformán már féltem tőle. Ezt nem mondtam el a páromnak, de gondoltam rá, hogy megteszem, hogy erre hogy reagál. (volt már, hogy a párom nekiment ennek a havernak, szóval nem akarok feszültséget megint)
De ha féltékeny, akkor miért tesz ilyen degradáló megjegyzéseket az alkatomra? Annyira rosszul esik, hogy a páromnak is mondja! Egyre jobban szégyellem, hogy nem vagyok szép, még szerencse, hogy a barátom mindig biztosít ennek elenkezőjéről. :)
Most akkor féltékeny, vagy simán bunkó?
Jó jó, nem vagyok kíváncsi "ha én férfi lennék" jellegű mondatokra. Ilyenkor azt tennéd meg, amit te sem kapsz meg. Barátom azért üvöltött, mert ideges volt, de nem rám.
Én örülök, hogy nem verekedéssel oldódott meg a dolog, bár most már az is esedékes. A barátom megvéd, egyszerűen nem foglalkozik olyan csicskákkal, akik szándékosan azt akarják elérni, hogy verekedés legyen.
A sok ember, aki lehülyézte a barátomat, gondolom nő. A nők valahogy aggresszivabbak ilyenkor. Azok a férfiak, akik esetleg válaszoltak... Kíváncsi lennék, hogy ők egyből ugranak-e ilyen helyzetekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!