Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jellemeznétek ezt a pasi viselkedést? Miért viselkedik igy?
Figyelt kérdés
Elvárja,hogy a csaj magatól rájöjjön,hogy ő csak szexkapcsolatot akar(megvolt).Megjelenik,velem tölt 3 orát,ami csodálatos,az ágyban is(mintha évek óta együt lennénk).Aztán eltünik,1 honapig még a hirét sem hallom,nem ir nem keres,nem válaszol,arra hivatozva,hogy ő elfoglalt és sok a munkája.Ujbol 1 honap mulva látom 3 orát...Mi lehet az ilyen pasik fejébe? 33 éves nincs baratnője...értem én,hogy nem kellek kapcsolatra,de,hogy miért akar ilyen ritkán azt nem...2015. szept. 12. 19:07
1/4 anonim válasza:
Szóval nem az a baj, hogy csak kurogat, hanem hogy ritkán? :D
2/4 A kérdező kommentje:
Meg csak 2 ilyen alkalom volt,nem tetszik nekem ez,kivancsi vagyok mas velemenyere,vagy csak en gondolom kv sz*r nak:)
2015. szept. 12. 19:15
3/4 anonim válasza:
Szexel veled, mikor olyan kedve van.
Ez pont ennyi, te akarsz mást is gondolni
Én néha mexikói kaját kívánok, rendelek, megeszem, aztán hónapokig eszembe sem jut, ez pont ilyen.
4/4 anonim válasza:
"hogy miért akar ilyen ritkán azt nem..."
Arra nem gondoltál, hogy könnyen lehet, hogy nem te vagy az egyetlen, akivel ilyen kapcsolatot tart fenn?
Ha van 5-10 ilyen nő az éltében, akkor valahol érthető is, hogy még az SMS-ben való kapcsolattartás is túl időigényes ahhoz, hogy foglalkozzon vele, főleg, ha úgyis elég, ha akkor szól, ha van kedve ahhoz a 3 órás programhoz.
De ha te eleve abban a tudatban mentél ebbe bele, hogy csak szexkapcsolat, az a 3 óra meg tényleg "csodálatos" vele olyankor, akkor gondolom, úgy fogod fel, hogy jobb ritkán találkozni vele, mint soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!