Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag és JÓKÉPŰ pasiknak mind nagy pénisze van?
És most nem ilyen Bernie Ecclestone meg Berlusconi szerű ürgékre gondolok, hanem azokra a tipikus fiatal szálkás sötétebb tónusú latin beütésű gazdag pasikra, akik AMG Mercikkel meg Panamerakkal szaladgálnak mondjuk a Váci utcán. Azért azt nem cáfolja senki, hogy a nagy pénisz elég nagy önbizalmat kölcsönöz és én ezekről a fickókról nem tudom elképzelni, hogy pont a kis péniszük miatt kellene szégyenkezniük, ha már szinte mindenben tökéletesek. Csajok tapasztalatait különösen várom. Ja és csak kíváncsiságból megkérdezem. Ennek a fickónak vajon mekkora lehet?
El tudnátok képzelni neki egy 15 centis farkat? Csajok!! :D
Van egy jóképű ismerősöm, - kicsit olaszos típus - (ráadásul még baromi okos is, mint "extra"), akinek BMW-k után volt egy ideig egy Maserati quattroportéje.
Megkérdezzem tőle, hogy hány centis a farka? :-))
Én is gazdag jóképű vagyok barna a szemem és hosszú a hajam ami barna szintén és barna bőröm is van még 1
S500 Mercedes-Benzem is de nincs olyan nagy péniszem 14 cm hosszú 4 cm vastag :)
Mar nem azért de az a kép amit kiraktál szerkesztett.
Ha jobban megnézed látható hogy az arca oda lett szerkesztve.
elárulom hogy a farok méret, teljesen egyénfüggő!
szóval ne erre alapozz ;)
15 még oké de annál kisebb az már ccc...
17 az ideális.
nem tudom 15 nem számít nagynak..közepes.
amúgy nem ki az akiről beszélsz nem is érdekel..
nem igaz mert a jóképűeknek ált.kicsi..sajnos..:(
Mindenkinek akkora a farka amekkorát hazudni tud magának!
A szexhez meg nem kell farok, csak egy ujj, és egy nyelv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!