Már a gazdag pasiknak is nehéz a lányokkal való ismerkedés?
csunyák...
A nőknek a fiatal jóképü sportos gazdag pasi kell ha nincs akkor
Fiatal jóképü gazdag pasi kell ha ez sincs akkor
Gazdag jóképü pasi kell ha nincs akkor
gazdag....
ez igy megy lefelé :)
Tetsszen összességében (külsőleg, beszédre, meg természetre.)
Normális nő nem a pénztárcájába meg a kocsijába fog beleszeretni senkinek....
Olyan pasi, aki hozzájuk való.
Engem például kimondottan taszítanak a gazdag pasik, egy korábbi rossz tapasztalatom miatt: az előző barátomnak bőven volt mit a tejbe aprítania, és állandóan azt szajkózta, hogy biztosan csak a pénze kell nekem. Elég kiborító volt, úgyhogy most már számomra inkább hátrány, ha valaki jobban áll anyagilag.
Egyébként a srác azóta se bír becsajozni. Mert olyan, mint az itteniek, meg van győződve arról, hogy a lányok a pénzre hajtanak. Aztán csodálkozik, hogy senkit nem érdekel a pénze, mivel mellette sajnos egy bunkó alak.
A páromban például az fogott meg, hogy megvan benne az a kettősség, ami az én személyiségem is jellemzi. Így nagyon egy hullámhosszon vagyunk. Pedig ahogy elnézem, nálunk én leszek a fő kenyérkereső, és mégis :)
Hány évesek? Ha 30-35 közöttiek és nem kopaszodnak én elmegyek velük randizni :D
nekem is van pénzem,csak nincs kivel elköltenem és elutaznom :(
Kinek a csóringer lelkületét sértette a válaszom, hogy le kellett húzni?
2-es voltam...
Igazából nem gazdagnak kell lenni, hanem annak kell látszani. Akiknek a pénz a fontos, azoknak nem az számít valójában, hogy mennyi van, hanem, hogy ebből mi látszik.
Nem megy rosszul a dolgom, de a pénzt inkább egy jó ingatlanra költöttem, és nem egy villantós kocsira (nem suzukival járok, de nem is valami villantós BMW-vel), minőségi ruhákat hordok, de nincsen rajtuk fél méteres D&G logo, inkább elutazok valahova ahelyett, hogy valami trendi szórakozóhelyen verném el a pénzt. Ezzel együtt nem vagyok gazdag, de azt látom, hogy a velem azonos keresetű kollégák között van aki inkább a látszatra gyúr, nekik kinézettől függetlenül halad a szekér, az nem számít, hogy a bömös mellett albérlet van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!