1/19 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy a kérdező elkeseredett 40 éves nő
2/19 anonim válasza:
Gratulalok. Ennel szanalmasabb mar nem is lehetnel
3/19 anonim válasza:
ez aztan az oszinte kerdes! :D
en orvos csaladbol szarmazom, munkam is van, hazam is, egyetemet is csinalok kozben. szolj ha beferek.
4/19 A kérdező kommentje:
1es: 19 éves vagyok, ne zavarjon.
2015. ápr. 13. 15:56
7/19 anonim válasza:
Se gazdag nem vagyok, se szegény. De egyvalamim van, ami neked nincs és nem is lesz: Érzelmem!
8/19 anonim válasza:
Igaza van a kérdezőnek. Lesz egy gazdag papucs palija aki mellett eljár kúratni magát helyes kevésbé jómódú srácokkal. Milyen kivetnivalót láttok ebben?
9/19 anonim válasza:
menjél el a 8kerbe és kezdj el keresgélni;)
10/19 anonim válasza:
ha 19 vagy akkor még nagyobb csicska vagy hogy a pénzre mész..
Emiatt nehéz egy értelmes rendes lányt találni...
Inkább már nem is csajozok mert meglátják az Audit aztán azt hiszik megfogták az isten lábát... félreértés ne essék nem vagyok se zsugori se spúr.. de egy friss kapcsolatba ne nézzen már hülyének egy pénzéhes ku.va se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!