Gazdag pasik, ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 12:27
1/28 anonim válasza:
licitáljunk rád , kezdek 10 forintal
2/28 anonim válasza:
Bocs nincs kedvem.
Elfoglalt vagyok, még 3 milliót el kell ma költenem, vagy meg fogok fulladni a sok 20-asba.
4/28 KnightBalazs válasza:
Adok 1 félig használt zsebkendőt és még 10 forintot!
5/28 anonim válasza:
Na és szerinted a gazdag pasik pont egy olyan nőre vágynak, aki még egy bővített mondatot sem képes leírni?
6/28 anonim válasza:
Miért kell gazdag? Korod? Amugy nem vagyok szegény de gazdag se. Kicsivel az átlag felett vagyok.
8/28 anonim válasza:
Én beszállok egy használt törlőkendővel(a rajta lévő anyag ajándék, nem kell külön megköszönni)
9/28 KnightBalazs válasza:
Bakker nyolcadik ez nem ér! Az én zsebimet ez nem üti. Adok még mellé egy félig szakadt zoknit!
10/28 anonim válasza:
A gazdag szubjektív én nem érzem magam annak ... de lehet hozzád képest az vagyok ... Tehát pontosítsd az igényeid légy szíves.
Illetve mielőtt az ismerkedés fázisába lépünk az igényeid mellett jó lenne tudni, hogy Te mit "nyújtasz" a pasi kívánt gazdagságának ellentételezésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!