Gazdag pasik, ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 12:27
21/28 A kérdező kommentje:
én csak egy k*baszott kérdést írtam,nem kérdezősködtem :DD
2014. júl. 23. 12:44
22/28 anonim válasza:
a kérdés és kérdezősködés között mi a különbség? azt nem hiszem, hogy az eszed miatt van pénzed. Te tényleg valami kinti mosogatós munka vagy szobalányi esetleg felszolgáló munka miatt vered itt a nyálad. Szerintem főleg az számít milyen munkát végzel. Most, hogy többet keresel kint, mint idehaza egy magyar, a fizetéskülönbségek miatt nem nagy dolog. A siker az jelenti, hogy az csinálod amit szeretsz. De ha ez boldoggá tesz veled együtt örülök, mondjuk ilyen kérdés mellett, meg amiket írogatsz ezer szmájlival egy egoista csaj lehetsz. Csak akkor érsz 10 forintot ha rágóval a homlokodra ragasztják. Sajnos ez az igazság.
23/28 A kérdező kommentje:
ügyvéd vagyok..
2014. júl. 23. 12:53
25/28 A kérdező kommentje:
nem azért írtam..
2014. júl. 23. 12:55
26/28 anonim válasza:
Ügyvéd? Na alakul ez! Bár én nem a vagyon alapján ismerkedem, de általában kikötés szokott nálam lenni, hogy legalább két diplomája legyen a nőnek. A jog mellett még mit tudsz felmutatni? :-P
27/28 anonim válasza:
van egy 350e Ft-os laptopom, tabletem, egyéb javaim, félretett pénzem (fizetésemhez képest relatív sok én dolgoztam meg érte!), ez gazdagnak számít?
érzelmileg gazdag vagyok.
én egy kedves, aranyos, szeretni való, szolid lányt keresek és nem egy elkényeztetett, nagyképű, pénzéhes nőt...
21F
28/28 anonim válasza:
Téged se kérnélek ügyvédemnek. :D Kiröhög a bíróság és mehetek a hűvösre. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!