Gazdag pasik, ismerkedni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 12:27
11/28 KnightBalazs válasza:
Nyugi bébi! Már elvittelek 10 forinttal egy használt zsepivel és egy szakadt zoknival. Az enyém vagy ;)
12/28 anonim válasza:
Értelmileg viszont elég szegénynek tűnsz.
13/28 anonim válasza:
Komolyan mondom , az ilyen kérdéseknél az egyik szemem sír , a másik ne..., ja nem az is sír.
14/28 anonim válasza:
Max a szüleid gazdagok. De ha kiröppensz a fészekből, egy szakadt csöves útszéli prosti leszel.
15/28 A kérdező kommentje:
nem,én is jól keresek
2014. júl. 23. 12:39
16/28 anonim válasza:
Jól keresel? Mennyi a tarifád egy órára?
17/28 A kérdező kommentje:
semmi közöd hozzá h én mennyit keresek,de h nálad többet az is biztos..
2014. júl. 23. 12:42
18/28 anonim válasza:
valakinek bejött a külföldi mosogatós vagy mekis munka ajajaj :D
19/28 anonim válasza:
Neked sincs közöd ahhoz, hogy a pasi mennyit keres, akivel ismerkedsz. Tényleg nem érzed gáznak a kérdést mèg így se?
20/28 anonim válasza:
Mondjuk esetemben nehéz meghatározni, hogy többet keresel -e ... tekintve, hogy én sem tudom, hogy mennyit keresek :-P :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!