Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg azt hiszitek, hogy csak a jóképű/gazdag/izmos pasiknak van esélyük a nőknél?
Ezzel magatokat minősítitek,a Ti bénaságotokra utal.
Nőként találkoztam már nem egy olyan férfival aki jóval az átlag alatt volt,nem volt jóképű,de olyan szövege volt,ha nem lenne párom valószínűleg beadom a derekam.
Oké ne legyen igénytelen és bűnronda,de a külső csak egy +
Ha nem találtok nőt az nem azért van,mert nincs pénzetek vagy csúnyának érzitek magatokat.
Nőként sértőnek érzem,hogy mindenkit egy kalap alá vesztek,miközben az ilyen férfiak még megszólítani sem merik a nőket,nemhogy megismerni a viselkedésünket.
Na, te se szóljál csak le!
Nem egy lányt szólítottam már le és nem egy úgy nézett árm, mint egy szörnyre. VAgy épp beszólt, hogy milyen ronda vagyok. Elegem van a női nemből!
Kérdező teljes mértékben egyetértek veled,de az ilyen elkeseredett fiúknak hiába magyaráz az ember már eldöntötte, hogy minden nő egy szemétláda,pénzéhes ribi és így észre sem veszi a rendes,normális lányokat...itt a hozzállással nagyon nagy gondok vannak...és ez felemészti őket.A másik dolog,ha össehoa a sors őket egy értelmes lánnyal,úgy sem kedeménye ,nem tudja mit csináljon és várja ,hogy történjen valami csoda.
Egész életükben gyűlőlködni fognak,így nem is lesz boldog soha.
Hát ezek elkeserítő válaszok.Nameg a másik kérdéshez írt hsz-ek is:/
Durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!