Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok se jóképű, se gazdag, se nagydumás, mégis olyan barátnőm van, hogy ihaj! Ez hogy lehetséges?
Írtam kifejtést, amiben le van írva a mindenség, de baromi hosszú lett, úgyhogy először tesztelésre bocsátom a dolgot: magyarázzátok meg, hogy miért vagyok foglalt, amikor elvileg nem szabadna annak lennem.
A kérdés két fő indítéka a kíváncsiság és a bátorítás. A kifejtésben majd benne lesz minden.
20/F
Nem tudom, Nekem is volt olyan csajom, hogy ihajj, ráadásul több mint 2 évig.
Egyszerüen megszerette azt aki vagyok.
Mert olyan belső értékeid vannak vagy vak a barátnőd esetleg vak és hülye.
Várom a kifejtést.
Valószínűleg olyan belső értékeid vannak, amelyek vonzóak annak a lánynak és nagyon jól érzi magát veled. Bizonyára egy úriember vagy, aki udvarol neki és a tenyerén hordja őt.
Vagy olyat tudsz az ágyban, amit senki más nem adott meg neki azelőtt :) (bocs ezt nem hagyhattam ki)
Ne haragudj hogy ezt mondom de TE HÜLYE VAGY!!! :D
Ha a lány téged választott sok más közül pasi ... pont TÉGED... annak oka volt/van :D
Ahelyett hogy ilyen hülyeségeket kérdeznél inkább örülj neki hogy veled van :D becsüld meg, és tegyél meg mindent érte hogy ez az állapot fenn maradjon és sokáig legyetek együtt... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!