Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön a pasiknak ha egy iPaddel lefényképezem magam a tükörben?
Figyelt kérdés
Láthatják, hogy van lóvém!2013. dec. 29. 11:34
3/12 anonim válasza:
neked nincs lovéd, csak apucinak, meg anyucinak van, és ők tömnek téged pénzel. :D
4/12 anonim válasza:
nekem az jönne le hogy gazdag ember hülye leánya vagy :D
5/12 anonim válasza:
A fotót mutasd.. de ne pufajkában legyél!
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs kép! Ez csak kérdés!
2013. dec. 29. 12:04
7/12 anonim válasza:
Nekem az ilyen kérdések jönnek be meg a rá adott válaszok! :D
8/12 anonim válasza:
egy lány ne a pénzzel vágjon fel! Lesz@rom, hogy van-e neki.
9/12 GentLnazi válasza:
Es ha én lefotozom magam egy ipaddal es iPhone-al?....fa-sz ki van ,hogy a sok idióta csak ezért vesz applet
10/12 anonim válasza:
Valójában nem jön be. :) Még ha telefonnal, akkor az oké, de nagyon hülyén néz ki, hogy egy táblagéppel a kezedben pózolsz. Senkit sem az fog érdekelni, hogy "jé, van iPadje", hanem az, hogy "x+2-ik lány fényképezi magát a tükörben, ráadásul annyi érzéke sincs az esztétikához, hogy egy kistálcányi méretű fröccsöntött műanyaggal a kezében teszi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!