Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag pasiknak milyen csaj tetszik külsőleg?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 22:14
2/6 anonim válasza:
ugyanolyan mint a nromálnak ö csak annyiban különb hogy burzsuj semmi többel
3/6 anonim válasza:
szerintem nem a külső a lnyeg, hanem a szem. ha egymás szemébe néztek és meg van a vonzás,akkor jó. után a már a stílus,jó duma a legfontossabb,akkor bármilyen milliomost le tudsz venni a lábáról. persze erre nagyon kevés az esély,hiszen ide jössz tanácsért,önbizalmad sincsen. a gazdag pasi meg nem itt fog irogatni.. :P
a jó duma sokat számit azzal tudod levenni a lábáról. csinos nőből rengeteg van.. de 9-ből 1-nek van stílusa,EGYÉNISEGE
fel kell h nőj még,ne akar egyből gazdag pasit,és mivel azegély jólelkú pasikat nem is értékeled,csak a tökéletesre vágysz,a jó istentől már csak azért sem kapok meg amire vágysz. azt nem neked találták ki,nem vagy elég érett,okos hozzá. ilyen butuska libákat,min te csak kihasználnak. korod?
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
80 centi magas, hogy állva tudjon szopni, és lapos fejtetejű, hogy közben megálljon rajta a söröskorsó.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, szerintem ugyanolyan, mint a többinek, csak legyen gazdag. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!