Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire szexi ez a pasi szerintetek?
Nekem nagyon bejön, ilyen pasit akarok, de még nem találkoztam hozzá hasonlóval :(
azt mondja "ilyen pasit akarok"... belső már nem is lényeg, csak ilyen legyen.. :D
De én továbbra is hiszek nektek, hogy a belső a fontos, úgyhogy nyugi :)
csak annyira fontos mint a pasiknak ;)
ritka, ritka, de nem lehetetlen :)
nem ilyen az ideálom, de jól néz ki.
10/8
Számomra különösen taszító.
Első kommentelővel egyetértek, pedig nő vagyok. Ha meglátok egy jó pasit, akkor elképzelem, hogy milyen lenne vele a szex vag ilyesmi, de ahhoz még igazán kevés, hogy kijelentsem, nekem ilyen kell.
A másik: a magyar pasik rondák. Már bocs, azért mert a ti ízléseiteknek nem felelnek meg, az nem azt jelenti hogy nem lennének jóképűek. Tudjátok ez egyéni ízlés kérdése. Mint láthatjátok nekem a képen szereplő srác semennyire sem jön be. Ráadásul az arcát még csak nem is lehet látni...
Nekem határozottan tetszik,imádom a tetoválásokat és a sötét hajat is.
Szóval megértelek,én is örülnék hasonlónak.:D
(Megjegyzés:ezt nem jelenti azt,hogy a belső nem számít.Csupán klassz adalék lenne egy pasiban a tetoválás és a sötét haj.De nem kritérium.És nézhet ki modellszépségűen is,ha később kiderül,hogy egy seggarc.)
(Megjegyzés 2.:hogy hívják?:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!