Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?
Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.
Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.
Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.
Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.
Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?
"A férfiakban ösztönszerűen működik, hogy gondoskodjon a nőről, megvédje a családját. "
Hol? Sehol. Max. az egóját bántja, ha egy nő sikeresebb nála.
"Jó alap nélkül pedig hiába akarsz palotát építeni, össze fog dőlni."
Naná, majd mutogat újjal másra, hogy azért dölt össze, mert..... de őmaga sosem lesz hibás. Mondhatod magad erősnek, beszálhatsz a nagyok közé, de akkor gerincestül csináld, s ne csodálkozz rajta ha pofont is kapsz mellé, mert a férfiak között ez is előfordul (nem szó szoros értelemben). A felelősségről meg már nem is beszélek, mert olyankor "te csak egy szegény nő vagy", de mikor a lovét kell felmarkolni akkor az erőskezű, csak valaki oldja meg. Erről van itt szó, ez a probléma.
"Én nem agyhalottaztam le Almási Kittit, meg sem néztem a videót, mert nem érdekel. Nálam a pszichológia Jungnál kezdődik, és szakkönyveket jelent, nem a celeb pszichológusok általi könnyen emészthető előadásokat."
Tudom, most ez témán kívüli, csak megakadt a szemem az arrogáns, beképzelt stíluson.
Nagyon szerény. Szerinted Almássi Kitti nem azzal kezdte az első évét az egyetemen, hogy oda-vissza ki kellett olvasnia Jung, Freud műveit? Azoknál az embereknél, akik felülnek a divatnak, már csak egy visszatetszőbb kategória van: akik azt a divatot követik, hogy a divatot követőket szidalmazzák és hangoztatják ezt. És egyébként Jungnak hány könyvét olvastad el? Fel tudod sorolni a jungi archetípusokat? Tudom, ott a Google.
Én természettudományos pályán vagyok és ki nem állhatom, akik a "tudományos igényességű" barokkos körmondatok alapján ítélkeznek valami felett, hogy jó vagy rossz. A hülyeséget is be lehet csomagolni nyakatekert összetett mondatokba, az értékest is meg lehet egyszerűen fogalmazni. Csak a saját önteltségedet sikerült ezzel bizonyítani.
#73: "...az értékest is meg lehet egyszerűen fogalmazni"
Sőt! Az egyik tanáromtól hallottam először, hogy "amit nem tudsz megmagyarázni egyszerűen, azt nem is érted igazán". Szerintem ez nagyon nagy igazság.
#76:
"Akkor neki főleg hiába magyarázol bonyolultan.:)"
Ezt sehol sem írtam. Fölösleges kötözködnöd, mert én arra próbáltam utalni (ezek szerint hiába, mert te sem értetted meg), amikor teljesen leegyszerűsítve magyarázok valamit, de az illető mégis képtelen fölfogni, mert semmi anyagi világhoz köthető, számára "megfogható", "konkrét" dolog nincs még a leegyszerűsített dologban sem, amiben ő tudna kapaszkodni, mert olyasmiről van szó, ami kizárólag az emberi elme birodalmában létezik. pl. egy nyugati és egy keleti vallás közötti lényegi különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!