Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?
Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.
Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.
Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.
Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.
Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?
Ha benézel egy fórumra, ahol pl. a Suzukik hibáiról írnak, ott mindenkinek lesz valami sztorija, hogy miért rosszak és miért nem valók semmire. De mindegyikükre jut a való életben több száz elégedett tulajdonos, akik annak a fórumnak a tájára sem néznek, mert semmi bajuk az autójukkal. Ha viszont csak azt a fórumot látod, akkor arra a következtetésre juthatsz, hogy a Suzukik tényleg rosszak.
"Elférfiasodás": Ezt az itteni nők egy része pozitív dolognak hiszi, mivel úgy gondolja, hogy ezek a férfiasnak mondott tulajdonságok valójában pozitív emberi jellemtulajdonságok, amikkel ma már egy modern nőnek is rendelkeznie kell. Ezzel szemben a nőiesnek mondott tulajdonságok a gyengeséget jelképezik. Tehát ha egy férfi elnőiesedik, az számukra azt jelenti, hogy gyengévé válik, míg az elférfiasodott nők erősek lesznek. Gyakorlatilag épp ezek a nők azok, akik megtagadják a nőiességüket, mert azt valami gyengeségnek tartják és a férfiakkal akarnak versenyezni, amitől viszont nem lesznek vonzóak.
Komolyan azt hiszed, hogy a TE társkeresésed az nehezíti meg, hogy lepontoztak gyk-n? 🤣🤣🤣 Lol
Az biztos, hogy elég nagy akadály, ha akkora bunkó vagy, hogy egyből odaböfögöd a nőnek, hogy hazudik, ha olyat állít, ami az egybites, fekete-fehér elképzelt világodba nem fér bele. Majd te jobban tudod, hogy milyen nőnek lenni, a nők csak ku.ssoljanak.
Ééés pont ezért nem lesz nőd. Soha az életben.
És még mindig azok az egyedülálló nők, akik "agyphaszt" kapnak, nem tudják befogni a nagy pofájukat, és azt hiszik, az a menő n létükre, ha tahó parasztként viselkednek.
Jé, ez nem tetszik a férfiaknak?
Nohát nohát, hogy lehet ez?
"...ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni?".
A kérdés ezen része ragadott meg. Igen, úgy látom, hogy a nők nagyon szeretnek ebben a szerepben benne ragadni, vagy ismételten kivívni ezt a "lehetőséget" maguknak. Valahogy ez a szerep nekik fontos, jó... Lásd, amikor a szexben az alárendeltet akarják minden áron, vagy ha nekik az Erős Tökös Matsó Tsávóka kell... Mert az megvédi...
Egy pofonért cserébe.
Áldozatszerep lefordítva: a szerelemben odaadó, kedves.
Így is lehet(ne) értelmezni.
De frusztráltéknál ez nem megy.
Szerintem amúgy az a vicces, hogy a pasik is elvárják azt, hogy a nő legyen kedves, odaadó, jó háziasszony, csinos, tegyen magáért, legyen ápolt és mellette úgy sminkeljen stb, hogy üde természetességet sugározzon, legyen játékos, gondoskodó, cserfes - ugye ez lenne kb a nőies nő.
Viszont mindemelett ne kelljen a pasiknak a randit se fizetni, álljon meg a lábán a nő, mi az, hogy kitartott, mi az, hogy alulfizetett munkája van (ápolónő, pedagógus stb..), akkor tanuljon még valamit "ha nekem ment, akkor neki is kellene", ne beszéljen túl sokat, a lényeget mondja, különben elalszom, miért nincs egy önálló gondolata, miért akarja megoldani a problémáim, miért kell mindig érzelmeskedni, elsírnia magát, amikor csak azt mondtam, hogy...
Szóval férfi válogatja és szituáció, amikor a nőnek nőiesnek vagy erős érzelemmentes "férfiasnak" kell tűnnie. Csak ez nem feltétlen így működik. Meg nem is összeegyeztethető. Pl a keressek annyit, mint a pasi, legyek teljesen anyafilag független, de ne legyek feszült, otthon vigyem a háztartást és szüljek gyereket.. na köszi, mi lesz az én karrieremmel?
Amúgy a pasik is szeretik azt, ha ők az áldozatok, nézd meg a többi gyakoris kérdést. "Jaj, nekem nincs olyan piros autóm, mint a Jóskának tuti ezért nincs nőm" nem ám azért, mert frusztált vagy figyelmetlen vagy bármi ilyesmi, vele minden rendben van, csak nincs autója. A nők többsége ugyanez.
Nyugodtan lepontozhattok, nem leszek attól kevesebb, szerintem. :)
18as: a második bekezdés egy az egyben invalid. Én pl mindig egyedül fizetek a randin, nálam pedig kizáró ok lenne, ha a nő verné az asztalt, hogy ő márpedig a saját részét kifizeti. Az viszont nagyon szimpatikussá tesz egy nőt, ha jeképesen felajánlja, hogy szívesen kifizeti a részét úgy, hogy egyébként ő is tudja, hogy azt fogom mondani krdvesen, hogs hagyja csak. Meg kéne tanulni először nőként viselkedni, és csak utána várni az igazi férfit.
Amúgy a kérdező kommentjeinek kivételével idáig érzem a női frusztrációt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!