Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem furcsa ez a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?

Figyelt kérdés

Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.

Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.

Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.

Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.

Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?

2020. aug. 26. 23:56
 11/91 anonim ***** válasza:
28%

Ha benézel egy fórumra, ahol pl. a Suzukik hibáiról írnak, ott mindenkinek lesz valami sztorija, hogy miért rosszak és miért nem valók semmire. De mindegyikükre jut a való életben több száz elégedett tulajdonos, akik annak a fórumnak a tájára sem néznek, mert semmi bajuk az autójukkal. Ha viszont csak azt a fórumot látod, akkor arra a következtetésre juthatsz, hogy a Suzukik tényleg rosszak.

"Elférfiasodás": Ezt az itteni nők egy része pozitív dolognak hiszi, mivel úgy gondolja, hogy ezek a férfiasnak mondott tulajdonságok valójában pozitív emberi jellemtulajdonságok, amikkel ma már egy modern nőnek is rendelkeznie kell. Ezzel szemben a nőiesnek mondott tulajdonságok a gyengeséget jelképezik. Tehát ha egy férfi elnőiesedik, az számukra azt jelenti, hogy gyengévé válik, míg az elférfiasodott nők erősek lesznek. Gyakorlatilag épp ezek a nők azok, akik megtagadják a nőiességüket, mert azt valami gyengeségnek tartják és a férfiakkal akarnak versenyezni, amitől viszont nem lesznek vonzóak.

2020. aug. 27. 01:03
 12/91 anonim ***** válasza:
77%
Idegen nők elemezgetése helyett inkább arra kéne fókuszálnod, hogy neked miért nincs párod. A környezetedben normális nők vannak, állításod szerint. Miért nem kellesz nekik?
2020. aug. 27. 01:14
 13/91 anonim ***** válasza:
72%

Komolyan azt hiszed, hogy a TE társkeresésed az nehezíti meg, hogy lepontoztak gyk-n? 🤣🤣🤣 Lol

Az biztos, hogy elég nagy akadály, ha akkora bunkó vagy, hogy egyből odaböfögöd a nőnek, hogy hazudik, ha olyat állít, ami az egybites, fekete-fehér elképzelt világodba nem fér bele. Majd te jobban tudod, hogy milyen nőnek lenni, a nők csak ku.ssoljanak.

Ééés pont ezért nem lesz nőd. Soha az életben.

2020. aug. 27. 05:15
 14/91 anonim ***** válasza:
12%

És még mindig azok az egyedülálló nők, akik "agyphaszt" kapnak, nem tudják befogni a nagy pofájukat, és azt hiszik, az a menő n létükre, ha tahó parasztként viselkednek.

Jé, ez nem tetszik a férfiaknak?

Nohát nohát, hogy lehet ez?

2020. aug. 27. 05:43
 15/91 anonim ***** válasza:
9%

"...ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni?".

A kérdés ezen része ragadott meg. Igen, úgy látom, hogy a nők nagyon szeretnek ebben a szerepben benne ragadni, vagy ismételten kivívni ezt a "lehetőséget" maguknak. Valahogy ez a szerep nekik fontos, jó... Lásd, amikor a szexben az alárendeltet akarják minden áron, vagy ha nekik az Erős Tökös Matsó Tsávóka kell... Mert az megvédi...

Egy pofonért cserébe.

2020. aug. 27. 05:47
 16/91 anonim ***** válasza:
15%

Áldozatszerep lefordítva: a szerelemben odaadó, kedves.

Így is lehet(ne) értelmezni.

De frusztráltéknál ez nem megy.

2020. aug. 27. 05:53
 17/91 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem amúgy az a vicces, hogy a pasik is elvárják azt, hogy a nő legyen kedves, odaadó, jó háziasszony, csinos, tegyen magáért, legyen ápolt és mellette úgy sminkeljen stb, hogy üde természetességet sugározzon, legyen játékos, gondoskodó, cserfes - ugye ez lenne kb a nőies nő.

Viszont mindemelett ne kelljen a pasiknak a randit se fizetni, álljon meg a lábán a nő, mi az, hogy kitartott, mi az, hogy alulfizetett munkája van (ápolónő, pedagógus stb..), akkor tanuljon még valamit "ha nekem ment, akkor neki is kellene", ne beszéljen túl sokat, a lényeget mondja, különben elalszom, miért nincs egy önálló gondolata, miért akarja megoldani a problémáim, miért kell mindig érzelmeskedni, elsírnia magát, amikor csak azt mondtam, hogy...

Szóval férfi válogatja és szituáció, amikor a nőnek nőiesnek vagy erős érzelemmentes "férfiasnak" kell tűnnie. Csak ez nem feltétlen így működik. Meg nem is összeegyeztethető. Pl a keressek annyit, mint a pasi, legyek teljesen anyafilag független, de ne legyek feszült, otthon vigyem a háztartást és szüljek gyereket.. na köszi, mi lesz az én karrieremmel?

Amúgy a pasik is szeretik azt, ha ők az áldozatok, nézd meg a többi gyakoris kérdést. "Jaj, nekem nincs olyan piros autóm, mint a Jóskának tuti ezért nincs nőm" nem ám azért, mert frusztált vagy figyelmetlen vagy bármi ilyesmi, vele minden rendben van, csak nincs autója. A nők többsége ugyanez.

Nyugodtan lepontozhattok, nem leszek attól kevesebb, szerintem. :)

2020. aug. 27. 06:21
 18/91 anonim ***** válasza:
2%

18as: a második bekezdés egy az egyben invalid. Én pl mindig egyedül fizetek a randin, nálam pedig kizáró ok lenne, ha a nő verné az asztalt, hogy ő márpedig a saját részét kifizeti. Az viszont nagyon szimpatikussá tesz egy nőt, ha jeképesen felajánlja, hogy szívesen kifizeti a részét úgy, hogy egyébként ő is tudja, hogy azt fogom mondani krdvesen, hogs hagyja csak. Meg kéne tanulni először nőként viselkedni, és csak utána várni az igazi férfit.

Amúgy a kérdező kommentjeinek kivételével idáig érzem a női frusztrációt

2020. aug. 27. 06:39
 19/91 Lachesys ***** válasza:
97%
Hát, pedig elég sok kérdés van itt is gyakorin, ahol azt mondják a nők a készbe akarnak beleulni, meg mi az hogy ő csak 130at keres de a csavoja meg viszi nyaralni. :D amúgy meg nőkent szerintem nehéz az, hogy kiszolgáltatottá valj. Nekem pl nem menne azt hiszem. Pl otthon maradok és gyerekeket szülők meg látok el 10 évig - és akkor a pasira leszek utalva, a nevem kuss mert megkapom hogy én "úgyse csinálok semmi csak otthon ülök", ha rossz a kapcsolat, nem tudok elköltözni mert miből. Szóval ez sem egyszerű. Szerencsére nekem van lakásom(örököltem, hálás is vagyok érte), nem szorulokn ilyen tekintetben egy férfira, de még így sem hiszem h teljesen feladnam magam egy férfi miatt. Van tervem hogy ha családot akarok akkor hogy és mint rendeltem a dolgot. De sosem lennék teljesen kiszolgáltatott
2020. aug. 27. 06:47
 20/91 anonim ***** válasza:
88%
Jó lenne, ha definiálnátok, számotokra mit jelent az elférfiasodott nő. Mert itt egyes pasik már attól is kivannak, hogy manapság már nem kötelezhet senki egy nőt arra, hogy hozzámenjen az első jöttment alkesz Józsihoz, vagy hogy egy kapcsolatban már nem szentírás, amit mondanak, és nem intézhetnek el mindent egy pofonnal.
2020. aug. 27. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!