Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nekem furcsa ez a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa ez a női hozzáállás? Ez másoknak mennyire nehezíti meg a társkeresést?

Figyelt kérdés

Néha jön pár kérdés, ami kicsit kihegyez 1-1 témát női-férfi részre. Ilyenkor jön mindkét oldalról ugyanolyan panaszkodás, amit a férfiak részéről lepontoznak, a nők részéről felpontoznak. A normális válaszoknál is nagyjából ez a helyzet.

Engem érdekelne: Komolyan ennyi nő szeret áldozatszerepben lenni? Mert elég sokszor így néznek ki a válaszok és pontozások.

Ma is jött egy kérdés, ahol a nők férfiasodásáról kérdezett a kérdező. Jöttek teljesen normális válaszok, amik többsége lepontozást kapott. Viszont azok, amikben a nők panaszkodtak, hogy ők nők, felpontozást. És ezek egy része konkrétan hazugság volt.

Szerintetek, ezek a nők miért nem nőnek fel? Az én környezetemben ilyenekkel nem találkozom. Eddig 2 ilyet láttam személyesen. A környezetemben a felnőtt nők vállalják a felelősséget, képesek komolyan viselkedni és ha valami nem jön össze egy csettintésre, nem adják elő, hogy azért nem jött össze, mert nők és a gonosz társadalom nem szereti őket. Itt viszont ez elég gyakori.

Ezeknek a nőknek mennyire lehet nehéz a társkeresés? És férfiak, ti hogy álltok ezekhez a nőkhöz?

2020. aug. 26. 23:56
 31/91 A kérdező kommentje:

Fura. Leírtam egy jelenséget és azon belül a hozzászólások szintjét és pontozását is. Nekem estetek páran és lám: A hozzászólások nagy része és pontozása pont olyan lett, amiről írtam. Ilyen az, amikor szavakkal valamit nagyon mondani akartok, de a fordítottjára sikerül. Köszönöm, hogy ennyien engem igazoltatok!

Néhány szám:

- 8 válaszoló volt, akik fel lettek pontozva ÉS a férfiakra mutogatták, a férfiakat szidták, a férfiakról valótlanságokat állítottak és engem is szidtak. Értitek, a 24 kapott válaszból 8, azaz a válaszok HARMADA nem a kérdésre válaszolt, hanem csak támadó, gyerekes sértettség volt.

- 2 válaszoló azt írta, hogy nekem nincs barátnőm. Nem ismernek, életükben nem láttak és semmit sem tudnak rólam, csak egy kérdést olvastak tőlem. Szóval, 2 ilyen szintű válasz lett felpontozva. Ez azért, többet mond a válaszok tartalmánál...

#10: Vádaskodás, vagdalkozás. Nőies és férfias nőktől is hallottam erről az elférfiasodásról. Ők őskonzik? Lépjünk már ki abból a burokból, hogyha valami kényelmetlenül esik, akkor az azt mondókra ráhúzunk gyorsan valamit, aztán pökhendien hátradőlünk, hogy na, megmondtuk.

És de, hogyne lenne baj az általad felsoroltakkal? Elég sok pasit találnak nők ezért férfiatlannak és lépnek ezért félre. A környezetemben is van jó pár mintaapa, akik a gyerek elején még cukinak számítottak, aztán 1-2 év után már nem számítottak elég férfiasnak.

#11: Ez jó meglátás! Tényleg úgy néz ki, hogy a férfias tulajdonságokat valami alapnak, elvártnak, tökéletesnek írják le, aztán ugyanezért a férfiakat már támadják.

Ráadásul, az ideális férfi leírásánál a férfiakra is aggatnak női tulajdonságokat (pl. gondoskodó, megértő), de ott valamiért nem mondják ennyire negatívnak őket.

#12: Kérlek, mesélj még rólam, ha úgy érzed, hogy ismersz. Nyugodtan leírhatod, hogy melyik városban lakom, hány centi vagyok, hány éves, mit dolgozom és hasonlók.

Szóval, ha van barátnőm, akkor nem írhatok ki ide kérdést egy jelenségről? Mert, nekem semmi gondom azzal, hogy nem kellek a környezetemben lévő nőknek. Nem kellhetek mindenkinek. Van barátnőm és örülök, hogy neki kellek. Mellette is lehetne más, de nem érzem szükségét, mert őt szeretem.

Esetleg, a dolgot megbeszélhetjük veled kapcsolatban is? Ha van kapcsolatod vagy normálisak a környezetedben az emberek, akkor miért érzed úgy, hogy írnod kellett a kérdésre egy választ, ami nem válaszol a kérdéssel kapcsolatban semmire?

#13: Hol írtam olyat, hogy az én társkeresésem megnehezíti az itteni pontozás? Bemásolnád? Mert sehol sem látok ilyet. Megtennéd, hogy mielőtt a saját frusztrációid miatt idenyomsz valamit, esetleg elolvasod a kérdést?

Sehol sem írtam olyat, hogy a nők kussoljanak. Tényleg érdemes lenne elolvasnod a kérdést: Az érintett nőktől is kérdeztem ám.

És nálad is játszik, amit a feletted lévőnek írtam.

#14: Ez érdekes téma. Furcsa, hogyha egy férfi nem talál barátnőt, akkor egyből írják neki, hogy változzon meg. Ha egy nő nem talál megfelelő pasit, akkor többször írják, hogy nincsenek megfelelő pasik, ne változzon meg, majd jön, aki értékeli.

De, a társkeresési bénázásoknál tuti, hogy 10-ből legalább a kérdések felénél odaírja valaki, hogy lúzer, ha pasi írta ki a kérdést. Női kérdéseknél ilyet alig látni.

#15: Ezek jó összefüggések, tényleg! Köszi! Ez adott valamit a témához.

#16: Egyáltalán nem erről írtam, de nem baj.

#17: És íme egy hazugság. Amiket írtál, azok többsége egyáltalán nem igaz a legtöbb pasira. Sőt, egy része konkrétan a nőkre igaz. Pl. alig problémázik 1-2 pasi a nő keresetén vagy munkáján, de itt is legalább a nők fele elvárja, hogy a pasi legalább annyit keressen, mint ő.

Köszönöm, hogy jöttél szemléltető példának a kérdéshez!

#18: És íme az ellenpólus. Jöttél példának, ami cáfolja az előtted lévő általánosító férfiszidást. És lám, 0%-on áll a válaszod. Tényleg ennyire nehezen fogadják be az itteni nők, ha egy férfi nem felel meg az általuk felvázolt negatívumoknak? Konkrétan lepontoztatok valakit, aki elvileg számotokra megfelelő. Csak, mert nem azt mondta, mint ti.

És igen, úgy a válaszok többségéből tényleg erősen árad a női frusztráció.

#19: És vééégre, a 2. oldalon jött egy olyan női hozzászólás, amiből nem a sértettség árad. És teljesen korrekt lett.

#20: Mondjuk, a kiakadó nőktől is jó lenne megkérdezni, hogy a dolog milyen definíciójára ugrottak.

Szerintem nagyjából a többség arra gondol, hogy törtetőbbé, érzelemmentesebbé vált sok nő.

#21: Igen, ez nekem a fura. Tényleg, sok helyen, sok nővel teljesen normálisan lehet erről beszélni. Tényleg ez az egyetlen oldal, ahol eddig azt látom, hogy valami tűzfészekbe nyúl az ember, ha ilyenről kérdez.

#22: Amit leírtál, az oda-vissza játszik.

#23: Nem azért írtam, hogy más hazudik, mert mást tapasztal. Azért írtam, hogy hazudik, mert mást akar tapasztalni. Az érvelésed gyakorlatilag olyan, mintha a laposföldesek sem hazudnának, mert ők laposnak látják a földet.

Vannak a tapasztalatok és vannak a tények.

Ha az érintettek csak a tapasztalataik alapján rinyálnak és a tényeket ignorálják, akkor hazudnak. Vagy, a logikád alapján, az itt síránkozó férfiaknak igazuk van és egy nőhöz kocsi meg nettó 400.000 kell? Ők akkor nem hazudnak?

Leírod, hogy aki már volt kiszolgáltatott nő, az megtapasztalta, hogy az milyen. Oké, ugyanúgy voltak ám férfiak is kiszolgáltatott helyzetben...

És ugye, az itteni nőket szidom... Hogy, mi? Másold be, hol szidtam őket. Írtam róluk valamit és kíváncsi vagyok, hogy miért alakult ez ki. Ez hol szidás? Ha te kiírsz egy kérdést, hogy miért van itt ennyi szűz pasi, akkor szidod őket? Ha megnézed a kérdést, akkor itt egyedül engem szidtak.

Az itteni férfiak szerint nem lehet felesbe fizetni, hiába tagadom? Öhm... Nézz vissza a 0%-os válaszra, ahol a pasi fizetné a dolgokat. Hiába tagadom? Nincs mit tagadni, mert egyáltalán nem igaz, amit írtál. Persze, van pár olyan férfi hozzászólás, amilyet írtál, de még a hozzászólások fele sem szokott olyan lenni.

És hol írtam, hogy nekem ez a jelenség baj? Sehol. Elolvastad a kérdésem?

#24: Szóval, ha keresek fél millát és eltartom a barátnőm, akkor kiírhatom a kérdést, de ha ezt nem teszem meg, akkor nem írhatom ki? Mi van, ha közösen spórolunk? Akkor a barátnőm férfias nő, mert... dolgozik? És kik mossák le az embert a munkaerőpiacról? A legtutyimutyibb ismerőseim is találtak munkát, ha volt valamilyen normális végzettségük.

#25: Amit leírtál az első bekezdésben, azok közül konkrétan mi férfias? Hogy nem tud főzni a nő? Miért, a férfiak nem tudnak? Vagy az férfias, hogy a nő dolgozik és elmegy a barátnőivel moziba? Számodra ezek a tulajdonságok mitől elférfiasodottak?

A többivel egyetértek. Te is jó példa vagy. Konkrétan nő vagy, nőies és csinálsz dolgokat, amitől egyáltalán nem vagy elférfiasodva. Konkrétan úgy élsz, mint egy átlag ember: Dolgozol, sulit csináltál.

#26: Ez nagyon korrekt és jól definiálta a dolgot!

#27: Valljuk be, azért a legtöbb válaszról elég könnyű leszűrni, hogy férfi vagy nő írta. Főleg bizonyos témákban. Olvass el pár regényt és menni fog neked is a szövegértelmezés és a motivációk, mögöttes tartalmak megértése.

2020. aug. 27. 10:27
 32/91 anonim ***** válasza:
39%

30#

Lehet, hogy én nem vagyok olyan, de a kérdés nem az én személyemről szól.

De nem azért nem találsz olyat, akire fel tudsz nézni, mert a férfiak rosszabbak lettek, hanem azért mert a nők lettek sokkal jobbak. A férfiak nem változtak, csak sok nő lett jobb.

Most tegyük fel a nők nagy része mindent megtesz, hogy ugyanazt elérje, mint egy férfi. Szerintem most jelenleg ez a helyzet. Most akkor a férfiak többségének duplán többet kell teljesíteni, hogy a nők fel tudjanak nézni rá. De ez nem irreális elvárás a férfiakkal szemben?

2020. aug. 27. 10:27
 33/91 anonim ***** válasza:
8%

Itt nem ez a probléma, hanem a társadalom, meg az h eltűntették a szégyenérzetet, s eddig sok nőt ezt tartott vissza attól, hogy "ne legyen önmaga". Amióta nem elítélendő semmi, azóta nincs szégyenérzetük a nőknek. Nyugodtan lehet 25 palija / éjszaka, nyugodtan hazudozhat, nem kell csinálni semmit, majd "jön valaki aki megcsinálja", kihasználom az embereket, meglopom (elválok), hazudozok és minden felelősséget rátolok a másikra, mert ilyenkor "ő a férfi", egyébként meg "nekem jár, mert megérdemlem". Mivel nincs szégyenérzet, egyszerűen csak hátat fordít ha nem kíváncsi a másik ember véleményére. Barátai felszínes emberek, ugyanilyen mentalitással. Mit vársz? Nézd csak meg a tv-ben. A reklámok 99%-a nők felé irányuló butítás, parasztvakítás. Kit lehet lehúzni igéretekkel (ha megveszed szép leszel, nem lesz pattanásod, kisimul a bőröd, blablabla)? A nőket. Mert naívak, 2nél tovább nem látnak, nincs logikájuk, csak azonnal látható eredményeket akarnak. Viszont nem fognak :) Ez van.

Sajnos ez a nagy feminizmus (mert ez az) egy úgy ahogy van egy nagy baromság. Semmi más mint nárcisztikus személyiségzavaros emberek gyülekezete. Itt is ők pontozgatják le a korrekt válaszokat. Mert a nárcisztikus nő:

- képtelen felelősséget vállalni

- nem bírja elviselni a kritikát, a visszautasítást

- szenttül megvan győződve róla, hogy ő több mint a másik ember (lásd: tinder)

- Állandó kettős mérce szerint kell élned. (neki nem számít a pénz, de férfi nem férfi 100millás ház nélkül)

- Mindig ő fogja meghatározni a kapcsolat kereteit, a beszélgetéseket, stb, mert ha nem akkor irgumburgum 0%-os értelmes válaszok.

- Sosem fog megoldani egy konfliktust sem. (minden a férfiak hibája, az is ha esik az eső, az is ha nem, 0%)

- Ezek az emberek nem igazán veszik számításba másik emberek érzéseit, max ha érdekükben áll. (Azt pontozzák fel amitől ő többnek érezné magát.)

- Soha nem fog bocsánatot kérni. (mivel nő nem hibázhat, arról csak férfi tehet ha valami nem jött össze blablabla...) Egyébként tényleg nem láttam még nőtől bocsánatkérést. Látott már valaki itt fent az oldalon olyat női kommentből, hogy Bocsánat, vagy h igazad van? Én még nem.

- A férfiakon fogják kitölteni a dühöt, szégyenérzetét, mert mindig kell egy bűnbak a saját nyomoruk felelősségének az áthárítására.

stb...

Sajnos ilyen világot élünk. A legjobb amit tenni lehet, hogy levegőnek nézed a nőket, mert egy nárcisztikus nőnek (akarom mondani modern nőnek) a legfájóbb, ha levegőnek nézik. Szürke kő stratégia. Ettől megőrül, és próbálja minden eszközzel felhívni a figyelmét a férfiaknak önmagára, mert lételeme a figyelem, az énközpontúság.

2020. aug. 27. 11:13
 34/91 anonim ***** válasza:
24%

Igazából a 26os válaszoló jól megfogalmazta a lényeget. Ti nők megint félremagyaráztok mindent. Nem azt mondjuk, hogy az a baj hogy nem tudtok becsavarni egy villamykörtét, meg nem jó, ha megálltok a saját lábatokon, ezek kifejezetten pozitív tulajdonságok. Azzal van a gond, hogy a mai nők nagyrésze próbál farkat növeszteni, és ahelyett, hogy a konfliktusait empatikusan, nő módjára próbálná kezelni a párkapcsolatában, hozza a munkahelyén felvett viselkedésmintát, és flegmázik, próbál az asztalra csapni, keménykedik, ba és persze - legnagyobb bűn - önzőzik. Ha egy olyan férfival éltek együtt, aki lenéz titeket, mi a fszért vagytok együtt velük? Nem fröcsögni kell velük, meg az adztalra csapni, hanem kidobni őket a picsába, és keresni olyat, aki tisztel és becsül titeket. Ha én egy kapcsolatban rosszul érzem magam, nem ragadok bele, hanem azonnal mondom, hogy viszlát. Ha ti erre nem vagytok képesek, akkor hiába keménykedtek, még annyira sem fognak tisztelni titeket.

Kérdezőnek teljesen igaza van, fröcsögés van, racionális észervek 0. És ezek után merje valaki megcáfolni amit mondtam, hogy egy nő nem való vezetőnek, mert nemctud racionális döntéseket hozni.

Valaki írta, hogy egy nő azért nem tud nő lenni, mert nem talál maga mellé férfit. Ezt úgy hívjàk, hogy felelősséghárítás. Egy nő ha nőként viselkedik és gondolkodik, nőies a kisugárzása, akkor fog férfit bevonzani, és nem kisfiút.

2020. aug. 27. 11:18
 35/91 anonim ***** válasza:
74%

Haha :D vicces. Most az megy, ha egy nő ír egy kommentet, amiben általánosít, akkor hazugság, félremagyarázás, a pasik nem is ilyenek, felelőseget kellene vállalni. Ha egy pasi ír egy kommentet, ugyanúgy általánosít, hárít, és áttolja a felelőséget.

Mindkét nemben vannak ilyenek, olyanok. 🤷‍♀️

2020. aug. 27. 13:11
 36/91 anonim ***** válasza:
72%
Én csak azzal a nővel viselkedem férfiként, akire nőként tudok nézni, mert nőies a kisugárzása.
2020. aug. 27. 13:38
 37/91 anonim ***** válasza:
19%
Így van 36os. Az ide kommentelők csak hisztis kislányok, akik nem kapták meg, amit akartak, és most behisztiztek :)))
2020. aug. 27. 14:40
 38/91 anonim ***** válasza:
63%

https://www.youtube.com/watch?v=5ptN7dQy1KA

Nem is írnék semmit ide, 1:25:17-tól hallgassa meg mindenki, és választ talál erre a kérdésre.

2020. aug. 27. 21:05
 39/91 anonim ***** válasza:
0%
#38: úristen, mekkorát csalódtam ebben a nőben, nem gondoltam volna, hogy ennyire agyhalott.
2020. aug. 27. 23:54
 40/91 anonim ***** válasza:
34%

38#

Szerintem meg nagyon jól látja a dolgokat. Ő egy szakember akárki akármit mond. A nők változtak meg, és ők "herél.ik" ki a férfiakat, csak nem veszik észre. Nem csak, hogy kiherélik, hanem utána még gúnyt is űznek belőlük, hogy nem vagy elég férfias, ha nem tudod elviselni a rengeteg bunkó elutasítást. Évezredek alatt soha nem érte a férfit ennyi elutasítás, soha nem kellett még ilyen magas lécet megugrania, nem volt vele szemben ennyi elvárás, mint most.

Persze az a férfi aki eltudja viselni a rengeteg elutasítást, azzal majd meg az lesz a probléma, hogy kiderül róla párkapcsolatba, hogy egy érzéketlen bunkó.

2020. aug. 28. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!