Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyvenes éveimben járó nő vagyok és negyvenes éveiben járó férfit keresek. Vajon hol keressem?
Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 17:00
61/70 anonim válasza:
Nem volt képcsere? Arról már lehet tudni h bejön e külsőre valamennyire vagy sem. Persze a kémia dolog, az illatok, mozdulatok, beszéd, humor, kisugárzás, stb, at csak élőben derül ki.
62/70 A kérdező kommentje:
61
Persze, hogy volt képcsere. :) Talán egy vagy kettő vakrandim volt. Pontosan így van: "... az illatok, mozdulatok, beszéd, humor, kisugárzás, stb, az csak élőben derül ki."
2020. aug. 20. 09:52
63/70 A kérdező kommentje:
Negyvenes férfiak hol jártok? :)
2020. aug. 21. 11:40
65/70 A kérdező kommentje:
64
:))
Jó is az.
2020. aug. 21. 12:16
66/70 anonim válasza:
En meg csak szeptemberben leszek 36, de kèt gyerekes anyuka (39 es 42 evesek) mindig ir nekem, h de jo lenne velem ezt azt csinalni. :D
67/70 anonim válasza:
66-os,nagy szegénységi bizonyítvány a nőnek ha szexre ajánlgatja magát úgy,hogy a pasi nem vevő erre. Vagy éltél a lehetőséggel?
68/70 anonim válasza:
Azt nem tudom h ki pontozott le (66-os vagyok), de ha valaki kételkedik, hogy próbál engem két negyvees nő felszedni, az írjom rám itt és megmutatom a messenger beszélgetéseket. Remélem utána nem lesz lepontozás, mert bírom ezt a látatlanban való lepontozást.
69/70 anonim válasza:
Nem éltem vele, 33 alatti nőket preferálom.
70/70 anonim válasza:
66-os. Ez a dicsekvés hogy jön most ehhez a témához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!